A párizsi, milánói, New York-i és londoni divathetek nemcsak a divatirányzatok terén jelentenek úttörő szerepet, hanem azt is megmutatják, milyen szépségtrendekre számíthatunk 2024-ben. Vagy hogy melyik rúzs szín lesz a legmenőbb. 

Három trend uralja majd 2024-et

Sminkrajongók figyelmébe: Az új év olyan újításokat hoz magával, amelyek kreativitást, innovációt és természetességet ígérnek. 

Neuro Glow

A szépség nemcsak a testet, de az elmét is magába foglalja. Így idén,  a Neuro Glow azt hirdeti, hogy mindkettőt ápold és foglalkozz velük! 

Beauty AI

A mesterséges intelligencia már régóta megérkezett, nemcsak a Szilícium-völgybe, hanem a szépségiparba is. Jönnek az alkalmazások, amelyek segítenek megtalálni a tökéletes alapozó árnyalatot, elemző eszközök, amelyek alaposan szemügyre veszik hajunkat és bőrünket, és még sok más: szépségápolási rutinunk sokkal egyénibb és progresszívebb lesz a jövőben. 

Piros uralkodás

Kifinomult egyszerűség lesz a jelszó a rúzsok terén 2024-ben. Ugyanis egy régi klasszikus, a vörös rúzs uralja majd az esztendőt. Letisztult sminkeket eredményez majd amelyeknél az ajkakra helyeződik a hangsúly.

via