A tökéletes pedikűr elkészítése nem egyszerű, hiszen sok lépésből áll, a lakkozásról nem is beszélve. Mutatunk most egy trükköt, amit mindenkinek ismernie kell! 

Így lesz tökéletes a pedikűröd

Biztosan veled is előfordult már, hogy lakkozás közben olyan helyekre is jutott a körömlakkból, ahová nem kellett volna. Eddig ilyenkor elővetted a vattakorongokat és a lemosót majd eltávolítottad a lakkok, és próbáltál nagyon precíz lenni, nehogy letöröld a többi körmödről a festéket. A dolgot persze az is nehezíti, ha a körmeidet már kilakkoztad, ilyenkor kész rémálom az egész. 

Szerencsére egy nagyon egyszerű trükkel megóvhatod a körmeidet, arról nem is beszélve, hogy jelentős időt spórolhatsz meg. Nincs más dolgod, mint beszerezni egy doboz applikátoros tampont. A hagyományos tampon ebben az esetben nem lesz jó, mert az applikátornak fontos szerepe van. 

A trükk lényege, hogy bontsd ki a tampont, áztasd be a lemosóba, majd az applikátor segítéségével irányítsd arra a területre, ahonnan el szeretnéd távolítani a lakkot. Nagyon hamar végezni fogsz, arról nem is beszélve, hogy sokkal precízebben tudod eltávolítani a felesleges festéket, a többi lábköröm biztosan nem sérül meg. Plusz, hogy a kifestett körmeidről sem kerül le a lakk, így valóban hasznos trükk!


Via