Itt a nyár, előkerültek a szandálok és a nyitott orrú cipők, ezért most már nemcsak a csodás nyári manikűröket, hanem a legújabb pedikűr trendeket is érdemes figyelemmel követned! A sztárok egyik legfelkapottabb körmöse, Harriet Westmoreland el is árulta, hogy az idei legmenőbb lábápolási trend nem más, mint a pasztell pedikűr, amit te is azonnal ki akarsz majd próbálni! 

A pasztell pedikűr mindent visz a nyáron 

Szép. nőies, színes és nagyon nyárias – pár szóval így lehetne a legjobban jellemezni a pasztell színű körmöket, amik eddig csak a kezeken voltak népszerűek, idén viszont már a lábunkon is hordhatjuk ezeket a mesés árnyalatokat! 

A halványlila, fakó zöld, mosott sárga és a szivárvány minden árnyalatában elérhető pasztellszínek remek választások a nyárra, hiszen minden outfithez mennek és azonnal jobb kedved lesz tőlük. A legmenőbb szín azonban, amire a körmeidet festheted, minden bizonnyal a pasztellrózsaszín, hiszen ezzel az árnyalattal a Barbiecore-trendet is tökéletesen tudod majd követni!

A tökéletes pedikűr az egyenes körömvágással kezdődik 

Mielőtt azonban fogod magad és kiválasztod a drogériák polcain roskadozó színek közül a kedvenced, előtte érdemes szemügyre venni a lábkörmeidet és olyan egyenesre vágni őket, amennyire csak tudod! A tekinteteket vonzó, színes, pasztell pedikűr ugyanis akkor néz ki a legjobban, ha egyenesre vágott körmökre van festve!

A legújabb manikűr trendekkel ellentétben a tökéletes pedikűrnek tehát nem hegyesnek vagy ovális alakúnak, sokkal inkább nyílegyenesnek kell lennie, mert akkor jönnek ki rajta a legjobban a színek. Ha a körömvágás megvan, utána bármilyen pasztellárnyalatra kifestheted a körmeidet: akár a szivárvány minden színét is a lábkörmeidre kenheted, a végeredmény egyszerűen fantasztikus lesz! 

Via