Első lépés a rendszeres hidratálás 

Az arcbőr hidratáltsága elengedhetetlen a fiatalos megjelenéshez. Használjunk rendszeresen - reggel és este - hidratáló szérumot. A Notino-oldalán megtalálható már a híres koreai KORIKA márka termékei, mint például a hidratáló arcszérum, ami azonnali és tartós hidratálást eredményez, a benne rejlő 8-féle hialuronsavnak köszönhetően.

A második lépés a káros UV-sugárzás elleni védelem

Az UV-sugárzás egyike a fő okoknak, ami gyorsítja az öregedést és káros hatással van a bőr rugalmasságára. Minden nap használjunk napvédő faktort tartalmazó krémet, még a felhős és téli napokon is. Ez segít megelőzni a nap okozta károkat és a pigmentfoltok kialakulását.

A harmadik lépés a rendszeres tisztítás

A bőrünk napi kihívásoknak van kitéve, a szennyeződések, smink és egyéb anyagok idővel eltömíthetik a pórusokat. Rendszeresen tisztítsuk meg az arcunkat egy gyengéd, bőrtípusunknak megfelelő tisztítóval. A tiszta bőr hozzájárul a fiatalos megjelenéshez és a ragyogáshoz. Ezért lehet az is, hogy a világ szinten ismeri koreai szépségápolási rutinok mindig a tökéletesen tiszta arcbőrrel kezdődnek. Éppen ezért jó szívvel ajánljuk a korai Korika hidratáló tisztító krémét is, amiről ide kattintva tudhatunk meg többet.

A negyedik lépés a szemkörnyékápolás

A szemkörnyék egyike az első területeknek, ahol az öregedés jelei megjelennek. Használjunk szemkörnyékápolót, amely segít hidratálni ezt a kényes területet is és csökkenti a finom vonalakat, ráncokat. A szemkörnyékápolót felviheti a kifejezetten arcra fejlesztett masszázshengerrel, aminek a kisebbik hengere ideális a szemek alatti területek masszírozására.

Valamint elengedhetetlen az egészséges életmód

Az egészséges életmód hozzájárul a bőr fiatalos megjelenéséhez. Táplálkozzunk egészségesen, fogyasszunk elegendő vizet és aludjunk eleget. Az egészséges életmód támogatja a bőr regenerálódását és fenntartja az egyensúlyt.

Az arcbőr fiatalos megjelenésének megőrzése nem csupán a genetikától függ, hanem a mindennapi gondoskodástól is. Az egyszerű, de hatékony lépések segítenek csökkenteni az öregedés jeleit, fenntartani a bőr egészségét és hozzájárulni a fiatalos ragyogáshoz. Kezdjük el még ma a fiatalító gondoskodást, és élvezzük a friss, fiatalos megjelenést hosszú ideig!