A Kérastase professzionális influencerei közé tartozol. Mit jelent számodra ez a titulus? 

Ternyák Kata: Ez egy nagyon megtisztelő poszt, amire nem jelentkeztem, hanem felkértek, így még nagyobb elismerés számomra. 30 éve dolgozom fodrászként, tehát nagy tapasztalattal rendelkezem, sőt saját szalonom is van, ahol már a kezdetektől fogva tudtam, hogy Kérastase termékekkel fogok dolgozni, amit a vendégeim is alig vártak. 

Miért ennyire különleges számodra a márka? 

T.K: Nekem a fodrászat nem csak a hajfestésről, vágásról szól, hanem szeretnék igazán hasznos énidőt adni a vendégeimnek, amikor hozzám látogatnak. Ehhez a jól megérdemelt kényeztetéshez pedig fontos, hogy ápolásban, színezésben és stylingban is olyan termékeket tudok adni, amiért megéri visszajönni. Szeretem, hogy a Kérastase-nál folyamatos oktatásban részesülök, mindig van valamilyen kutatás, amivel képezhetem magam, ezáltal mindig többet tudok adni a vendégeimnek. 

Milyen korosztály jár hozzád? 

T.K.: Már tinédzser kortól vannak vendégeim, aminek azért is nagyon örülök, mert személyes misszióm, hogy megismertessem a szépszetet a fiatalabb generációval is.  A kiskamaszok gyakran még nem tudják hogyan kezeljék a saját hajukat és a nem megfelelő szárítással vagy eszközhasználattal gyakran okoznak sérülést a hajszerkezetben, amit például a Fusio-Dose hajkezelés segítségével könnyen helyre tudunk hozni. De a haj változó kor ösztrogén csökkenése miatti kiszámíthatatlanságára is tudunk megoldást nyújtani a kétfázisú hajkezelés Booster és Concentré kombinációival. És persze a 20-30-as korosztály sem marad ki, akik nagyon vágynak a gyönyörű hajkoronára, nekik ezzel a gyors eljárással szép, egészséges fényt, könnyed textúrát tudunk varázsolni.

Ternyák Katalin, Kérastase pro influencer 

Milyen előnyei vannak a Fusio-Dose kezelésnek? 

Imádom benne, hogy nagyon gyorsan hat, ezáltal nem veszek el sok időt a vendégtől, kvázi amikor hajmosásnál masszírozom a fejbőrt, egy kezelést is hozzá tudok tenni. Összesen 30 féle kombináció létezik, amiből a vendégeim szinte mindig szeretnének kipróbálni valami újat. A haj igényei időszakonként változnak: nyáron a nap jobban szívja a hajszínt és többet veszít a rugalmasságából, télen pedig jobban küzdünk a hajhullással, töredezéssel, illetve a párás idő okozta szöszösödéssel. 

Van kedvenc Fusio-Dose kombinációd? 

A Boosterek és Concentrék ugyanazokat a (bőrápolásban is használatos) hatóanyagokat tartalmazzák, csak utóbbi sokkal koncentráltabb. A Cicablond E-vitaminos Booster keverve a Crome Absolu aminosavas Concentréjével olyan fényes textúrát hoz létre, amit nagyon szeretek. De a Curl Manifesto glicerines Concentréje a kamélia olajas Boosterrel is isteni kombináció a göndör hajra, ez a száraz hajrészeket nagyon szépen feltölti és erős, egyenletes vastagságú hajszálakat ad. 

A Kérastase Fusio-Dose személyre szabható szalonszolgáltatását keresd a legközelebbi Kérastase szalonban!