A Kérastase professzionális influencerei közé tartozol. Mit jelent számodra ez a titulus? 

Eljuttatni a vendégekhez és a fodrászokhoz, hogy a megfelelő hajápolási rutin milyen fontos eleme az egészséges hajnak. Örülök, hogy egy olyan szakmai csapat részese lehetek, ahol folyamatosan fejlődhetek és tanulhatok,a legjobb pedig, hogy az újdonságokat elsőkézből tesztelhetjük.

Miért szereted a Kérastase termékeket?

A Kérastase attól a naptól a mindennapjaim részese lett, mikor fodrász tanuló lettem. Emlékszem az első hajfürdőre, aminek megéreztem az illatát, mintha egy parfüm lett volna. A Kérastase termékek csomagolása is szép és hatóanyagokban gazdagok. A legjobban azt szeretem benne, hogy bármilyen problémával fordul hozzám a vendég, mindenre találunk megoldást.

Baschán Bianka, Kérastase pro influencer @bbcolorist Zsidró Szalon Andrássy
 

Miért ajánlod a Fusio-Dose kezelést a vendégeidnek?

Erre a kérdésre egy mondatban is tudnék válaszolni: Mert lenyűgöző az eredménye! Aki még nem próbálta ki ezt a szalonszolgáltatást, bátran kérje a következő alkalommal a fodrászától. A vendégeim, akik először próbálják, a következő alkalommal már maguktól kérik, hogy tegyük fel ápolásként akár festés után, vagy bármilyen szolgáltatásnál.

Mi a kedvenc Fusio-Dose kombinációd száraz/ göndör/ festett hajra?

Száraz hajra a Nutritive contentrét és a Nutrition/anti frizz boostert javaslom, mely azonnal intenzív táplálást nyújt a hajnak.

Göndör haj esetén a Curl Manifesto contentré-Anti Frizz booster páros a kedvencem, festett hajra pedig a chroma absolu contentré és brilliance booster párost szeretem. Ezek a párosítások természetesen attól is függenek, hogy milyen a vendégünk haja. A fodrászok egy diagnózis során felmérik a haj állapotát és a vendéggel közösen egyeztetve választja ki a legmegfelelőbb kombinációt.

Mi a legemlékezetesebb visszajelzésed a vendégeidtől a Fusio-Dose kezelés után?

"Ez álomszép." "Tényleg az én hajam?" "Hogy lehet ilyen fényes?" - Ezeket a mondatokat széles mosollyal az arcukon mondták a vendégeim, sőt volt olyan vendégem, akinek szalonkezeléseket csináltam, hogy a haja állapota helyre jöjjön és pár alkalom után, mikor már jól észrevehető volt az eredmény, megölelt örömében. Ezek mindig pozitív visszajelzések számomra!

Milyen időközönként érdemes alkalmazni a kezelést?

Ez a haj állapotától is függ, de általában havonta célszerű alkalmazni. Ettől függetlenül lehet bármikor használni!

Cserpes Laura az egyik legismertebb vendéged. Szőke, gyakran formázott haja fokozott igénybevételnek van kitéve. Melyek azok a Fusio-Dose hatóanyagok, amik gondoskodnak róla, hogy mindig tündököljön?
 

Mikor Laura jön, minden alkalommal diagnózist készítek. Ez a legfontosabb, amit nem szabad kihagyni! Minden esetben így állítjuk össze a megfelelő termékeket. A bőrápolásban már jól ismert niacinamid intenzíven táplálja a hajat, hozzájárul az erejét vesztett haj mechanikai tulajdonságainak javításához. Az E-vitamin pedig jól ismert antioxidáns, ami segít megóvni a hajat a környezeti hatások által okozott károsodásoktól. Laura hajának esetében ez a 2 hatóanyag, amit a leggyakrabban összekeverek a Fusio-Dose koktélban.


Kíváncsi vagy mit mond Laura a hajkezelésről? 

A legjobban azt szeretem a Kérastase Fusio-Dose szalonszolgáltatásban, hogy Bianka minden alkalommal megvizsgálja és át is beszéljük a hajam aktuális állapotát, így mindig az adott problémára tudunk fókuszálni és azt javítani. Szerintem nagyon fontos, ahogyan például a bőrápolásban is az évszaknak és bőrünk igényeinek megfelelően próbáljuk hidratálni és ápolni azt, ugyanígy a hajunknak is szüksége van erre az odafigyelésre és törődésre. A Kérastase Fusio-Dose kezelés ebben tökéletes partner lehet a mindennapokban.

A Kérastase Fusio-Dose személyre szabható szalonszolgáltatását keresd a legközelebbi Kérastase szalonban!