A Kérastase professzionális influencerei közé tartozol. Mit jelent számodra ez a titulus? 

Már bőven azelőtt kezdtem el használni a márka termékeit, hogy az influencerek közé választottak volna, nagyon igényesnek és komplexnek tartom őket, ezért nagyon örülök, hogy fodrászként megmutathatom, hogy milyen eredményeket lehet elérni ezek segítségével a vendégeknek és a szakmabelieknek egyaránt. 

Galambos Fanni, Kérastase pro influencer @galambosfanni_hairpro A-list Salon Budapest
 

Miért ennyire különleges számodra a márka? 

Sokáig kerestem a saját hajamra is olyan ápolókat, amik igazán használnak és a Kérastaseban sosem csalódtam. Nagyon szeretem, hogy nem csak termékek széles palettáját vonultatja fel, hanem különböző hajproblémákra specializálódott kezeléseket is elérhetővé tesz, ezáltal lett az abszolút kedvencem. 

Milyen előnyei vannak a Fusio-Dose kezelésnek? 

Számomra az, hogy ennyire személyre szabható hajkezeléseket biztosít, nagyon meghatározó és különleges. A boosterekből és concentrékből összesen 30 féle kombinációt lehet létrehozni, amivel tökéletesen tudok reagálni a haj aznapi állapotára.  Nem véletlen, hogy a nanotechnológia most nagyon trendi a szakmában - a kis molekulák könnyebben jutnak be arra a területre, ahol ki kell fejteni a hatásukat, így azonnal látványos eredményt érhetünk el. 

Van kedvenc Fusio-Dose kombinációd? 

A Nutrition booster, Nutritive concentré az örök favoritom, ebben kamélia olaj van, amivel alaposan táplálja a hajat, ami a szép tincsek alapja. Sokan járnak hozzám balayage festésre, ezeknél a vendégeimnél előszeretettel használom a Brillance boostert a Chroma Absolu concentrével a fényes haj érdekében. 

Sándor Dóri gyönyörű haja is a te kezeid munkáját dícséri. Milyen Fusio-Dose kombináció hozza ki belőle a maximumot? 

Dóri egy nagyon szép nő és a haja is nagyon szép, aki letisztult stílust képvisel. Vékony szálú, festett haja van, amire a fent is említett komponensek újabb kombinációját alkalmazom: Nutrition boostert és Chroma Absolu concentrét. 

@dorisandor #reklám Ilyen jó állapotban még sohasem volt a hajam, hála a Kérastase Fusio-Dose kezeléseknek. Már többször meséltem nektek a Fusio-Dose szalonkezelésekről, amit az elmúlt időszakban több alkalommal is igénybe vettem és ennek köszönhetően most nagyon jó állapotban van a hajam. Fanni mindig személyre szabja a kezelést, hogy éppen mire is van szüksége a hajamnak. A legelső alkalommal pedig egy állatpotfelmérést is csinált a hajamról, illetve fejbőrömről, majd kezelésenként mindig változtatott, az aktuális igényeknek megfelelően, és ezáltal most nagyon puha és fényes a hajam. Mindenkinek szívből ajánlom ezt a kezelést, főleg, hogy megérkezett a hideg idő is, ilyenkor pedig nem árt egy kis extra ápolás a hajnak. @kerastase.official #Kerastase #Haircare #FusioDose #KerastaseClub #KerastaseClubHu #hajapolas @Kérastase ♬ original sound - DoriSandor

Dóri véleménye a Fusio-Dose kezelésről: 

Nagyon sokáig szenvedtem a hajammal, bármit használtam mindig száraz volt, aztán idén megismerkedtem a Kérastase Fusio-Dose szalonszolgáltatással, és a hajam olyan lett mint még soha. Nagyon szeretem, hogy a haj állapotához mérten személyreszabahtó, nem tart hosszú órákig a kezelés, és már azonnal látványos. Lassan egy éve járok Fusio-Dose kezelésekre, és azóta a hajam sokkal puhább, fényesebb, és könnyebben kezelhető.

A Kérastase Fusio-Dose személyre szabható szalonszolgáltatását keresd a legközelebbi Kérastase szalonban!