Már megint az a fránya testalkat…

Igen, sajnos, vagy sem, de fürdőruha vásárlásánál ez a témakör kikerülhetetlen. Van, akit ez nem zavar különösebben, megint más szorong tőle. Valójában, azonban ez ugyanannyira csak egy adat, mint a lábméret. Fontos tudni, tisztában lenni vele, de nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani neki.

A https://modivo.hu/c/modivo/marka:calvin_klein_swimwear linken található darabok hűen tükrözik a márka elhivatottságát a minőség és trendiség mellett. Ez a fajta divatos fellépés, vagy mondjuk úgy vízre hangoltan, hogy siklás, bárki számára elérhető. De a sikerhez előbb megválaszolásra vár a kérdés: alma, körte, vagy más?

Egy példával élve, akinek az alakja nagyjából alma, annak szabadon függő, vagy csomózott felsőrészt érdemes preferálni, míg körte alak esetében megéri hangsúlyos, azaz kifejezetten kiemelő jellegű felsőt választani a testarányok kiegyensúlyozásának érdekében.

Ugyanakkor elárulunk két kulcsfontosságú titkot. Az egyik, hogy általában bár kategorizálhatóak az egyes testtípusok, azért sokan tapasztalják azt, hogy kicsit ilyenek, meg kicsit olyanok. Igen, ez teljesen normális, a valóságban kevesen vannak, akik színtisztán hozzák az előírás szerinti jellemzőket. A másik, hogy kőbe vésett szabályok sem léteznek, így az egyéni ízlés és főleg a jó testérzet mindennél fontosabb!

Visszatérve Calvin Klein világához: a felhozatalban akadnak elegánsabb, sportosabb variációk, amelyek minimalista, mégis szemrevaló stílust képviselnek, azaz bárki megtalálhatja bennük és általuk azt, amit keres, ami után vágyakozik.

A sokoldalúság a strandon is megélhető?

A strandon, a parton, a szoláriumban, és bárhol, igen! Ennek jegyében a DeeZee termékek széles választéka is nagyon figyelemre méltó. Hiszen mi kell a sokoldalúság megéléséhez? Természetesen egy kellően érdekes fürdőruha. Klasszikus stílus, vagy vagány, mintás kialakítás? Színes, hóbortos megjelenés, vagy visszafogottabb, elegáns vonal? A márka kínálatában tényleg mindenki ráakadhat arra a szabásra és kellemre, ami minden egyéni elképzeléssel harmonizál.

Az egyediség egyébként abban is megélhető, ha a kiszemelt modell nem szokványos, azaz vagy a mintájában, vagy a szabásában eltér a nagy átlagtól. Van, akinek ez nagyon testhez álló választás. A lényeg ismét ugyanaz: az ízlés, meg a jó közérzet. A többi részletkérdés csupán.

A kényelem nem luxus, hanem alapkitétel!

Még a mai napig él a köztudatban az az elgondolás, hogy a szépség oltárán fel kell áldozni a kényelmet. Aki ezt kitalálta, valószínűleg nem szorongott túl sokat egy bár esztétikus, de borzalmasan kényelmetlen fürdőruhában. Az élmény garantáltan felejthetetlen, csak éppen nem jó értelemben. Vagyis a komfortos viselet legalább annyira hangsúlyos tényező, mint a pazar összhatás!