A balayage hajfestés egyszerűen kirobbanthatatlan a trendek közül, a legújabb téli sláger is ehhez kötődik. 

Az ősz balayage télen hódít

A balayage-nak számtalan formája és típusa létezik. De hogy miért is szeretik annyian és annyira? Mindenkinek jól áll, nagyszerűen eldönthetjük, mennyire szeretnénk lágyabb vagy éppen keményebb vonásokat adni vele az arcunknak. 

Na és persze ott van a lenövés kérdése is. Mivel a balayage technikánál lágyan válik el a tőtől a szín, szükségtelen havonta újra festegetni, így a hajunkat is védjük, és a pénztárcánkat is kíméljük. 

Évek óta sláger az ősz

Pár éve nagy sikert aratott az ősz hajszín, az emberek imádták az ősz árnyalatokat akkor is, ha éppen csak a húszas éveiket töltötték. Nos, most ismét az ősz tincseké lesz a főszerep, immár azonban balayage technikával vegyítve. 

Sötétebb hajban is remekül mutathat:

Nagyon egyszerű, amelyik rész eddig szőke volt, vagy a világosabb árnyalatot jelentette, az ebben az esetben ősz színben tündököl majd. Így egyáltalán nem lesz feltűnő az sem, ha megjelenik pár ősz hajszál, az pedig tuti, hogy jó pár évig menő lesz még az ősz szín kortól függetlenül. De nem muszáj persze az egész hajhosszt őssze festeni, az is remek lehet, ha csak pár ősz tinccsel bolondítjuk meg.