Emlékszel pár évvel ezelőtt micsoda váltott ki az internetezők körében, hogy az a bizonyos koktélruha arany vagy kék színű-e? Na, ennek a lánynak a manikűrje hasonló kérdéseket vet fel, ugyanis egyesek szerint kék, míg mások állítják fehér. Te mit gondolsz? 

Heves vita

A kérdéses manikűrről készült fotót egy szépségrajongó osztotta meg a csoportban a Facebookon, majd megkérdezte, az emberek szerint, milyen szinű a képen látható köröm. A posztban azt írta:

Egy másik csoportban valaki megkérdezte, milyen színű ez a lakk. Szerintetek? Zavarban vagyok egy kicsit, mert én csak egy alap fehér lakkot látok, de megnéztem ott a hozzászólásokat és az emberek azt mondják, hogy ez egy kékes (kékesszürke) árnyalat. Csak szeretném tudni, ti mit gondoltok. 

Nem sokkal a közzététel után heves vita tört ki a kommentszekcióban – csakúgy, mint a másik – csoportban, ugyanis a szín kérdésében kb. senki nem értetett egyet. Sokan váltig állították világoskéknek látják a manikűrt, míg mások ragaszkodtak a fehérhez. 

Kiváló minőségű fehérnek tűnik 

– írta egyik hozzászóló. 

Húzd fel a fényerőt a telefonodon, és látni fogod, hogy ez fehér 

– közölte egy másik kommentelő, míg másik töretlenül hittek abban, hogy ez bizony kék. 

A rejtély nyomában

Miközben a felhasználók vitatkoztak egymásssal, egyesek úgy döntöttek utána járnak a rejtélynek, és megkeresték a szalont, amelyik a körmöt készítette. Az Instagramra feltöltött fotó tanúsága szerint a manikűr világos kék árnyalatú, de mi azért kíváncsiak vagyunk, hogy te mit gondolsz. Szavazásunkban tudsz voksolni is! 

Íme, a fotó: 

Szavazás

(via)