Megint egy hamarosan bevezetendő márkájának neve miatt támadják Kim Kardashiant. 2019-ben alakformáló fehérneműket dobott piacra az influencernagyasszony Kimono néven, amit azért kellett rövid időn belül Skimsre változtatni, mert sokan úgy érezték, hogy jobb, ha Kim Kardashian nem használja fel a japán kultúrát ahhoz, hogy még több pénzt keressen, ráadásul fehérneművel.

Emellett Kim Kardashian rendelkezik saját smink-és bőrápolási márkával is. Az egykori KKW Beauty azonban hatalmas rebrandingen esett át azóta, hogy a realitysztár bejelentette válását Kanye Westtől. Ugyanis nemcsak a férjétől szeretett volna elválni, hanem a férjezett nevétől (Kim Kardashian West) is meg akart szabadulni, ezzel együtt szépségmárkájának nevét (KKW Beauty) is megváltoztatva.

Nos, nemrégiben nyilvánossá vált, hogy az új márkanév SKKN BY KIM lesz. Még egy hete sincs, hogy beindították a márka Instagramját.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKKN BY KIM (@skkn)

A probléma ezúttal az, hogy sajnos létezik már egy SKN nevű bőrápolási márka. Lori Harvey amerikai topmodell ugyanis nemrégiben alapította meg szépségmárkáját, a SKN by LH-t, ami kísértetiesen hasonlít a realitysztár SKNN by Kim márkanevéhez. Íme egy posztjuk – kissé valószínűtlen, hogy Kim Kardashian környezetében nem volt ember, aki ne ismerte volna ezt a márkát.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKN by LH (@sknbylh)

És ez csak egy dolog. Még rosszabb, hogy egy másik bőrápolási cég, az SKKN+ neve is igencsak hasonlít a realitysztár új brandjéhez. Ez utóbbi 2018-ban, a márka indulásakor egyébként levédette az SKKN+ nevet; a tulajdonos, Cyndie Lunsford már küldött felszólítást Kim Kardashiannek, hogy lécci ne használja gyakorlatilag ugyanazt a nevet, mint ők. A legfrissebb híradások szerint a realitysztár megkezdte velük a tárgyalásokat, szóval elképzelhető, hogy végül az SKKN is a Kimono sorsára jut, és hamarosan átnevezik valami szerencsésebbre.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKKN+ (@skknplus)

A SKNN by Kim első, kilencdarabos bőrápolási kollekciója június 21-től lesz elérhető exkluzívan a hivatalos honlap webshopjában.

Via