Ha számodra is fontos a bőrápolás, de még nem ismerkedtél meg a hialuron-szérumokkal, akkor éppen itt az ideje. Ez ugyanis egy olyan összetevő, ami kulcsonfontosságú szerepet játszik abban, hogy a bőröd ne száradjon ki. 

Egészségesebb, harmatosabb bőr

A hialuronsav egyébként egy olyan molekula, ami természetes formában is létezik a bőrben, amikor pedig a bőr hialuronsavas szérummal érintkezik, akkor a bőr képes lesz magához vonzani és megtartani a vizet. Ezt pedig értelemszerűen hidratáló hatást eredményez. A hialuronos készítmények tehát alkalmasak arra, hogy csökkentség a finom ráncok megjelenését, végső soron pedig az ilyen termékek használatának hála egészségségesebb és harmatosabb lesz a bőr. Persze a piacon számtalan készítmény elérhető, ám mi most hoztunk két pénztárcabarát megoldást. Ezek a termékek 5000 forint alatt vásárolhatók meg, s bár az áruk alacsony, a hatákonyságuk mégis párját ritkítja. 

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5

A The Ordinay hialuronsavas széruma hatékonyan veszi fel a harcot a száraz bőrrel és persze a ráncokkal is. Ez a termék nem csak azonnali hidratálást biztosít, de hosszú távon is segítség abban, hogy az arcbőröd megőrizze az ideális hidratálási szintjét. Használatával a bőr teltebb hatású, egyenletes tesztúrájú lesz, a ráncoknak pedig tényleg búcsút mondhatsz. Ami pedig a legjobb az egészben, hogy a legtőbb bőrtípusra megfelelő. Alkalmazását tekintve érdemes reggel és este arctiszítás után használni, még a hidratáló krém felvitele előtt. 

Revox Hyaluron Arcszérum 

A Revox hialuronnal dúsított arcszéruma bátran használható érzékeny, problémás, normál, száraz, zsíros és vegyes bőrre is, a termék egyik fő pozitívuma pedig, hogy alkohol, olaj, parabén, parfüm és színezőanyag mentes. Ez a szérum tökéletes segítség, ha szeretnéd, hogy a bőröd ne legyen száraz és fakó, ráaádásul a ráncok minimalizálásában is tökéletes társ, arról pedig már nem is beszélve, hogy a bőr hidratáltságának és feszességének fenntartságában is partner.