Nemrég írtunk arról, hogy miként is javasolt helyesen használni a szárazsampont, most pedig megmutatjuk, melyik termék lehet a legidálisabb, ha barna a hajad. Persze azt gondolhatnád, hogy tök mindegy, de a helyzet az, hogy igenis számít a hajszíned a termék kiválasztásának szempontjából. Íme a 3 legjobb szárazsampon, amit kifejezetten barnáknak találtak ki. Hidd el, imádni fogod őket! 

Batiste 

A Batiste szárazsamponjai között találsz olyat, amit kifejezetten sötétebb, barna hajra fejlesztettek ki, szóval, ha a te tincseid is ebben a színben pompáznak, akkor számodra ez a termék lehet a befutó. Bár ez egy drogériás darab, de ez ne tévesszen meg, ugyanis elképesztő eredményt kínál. Az egyik legjobbra értékelt termékről beszélünk ugyanis, ami pillanatok alatt távolítja el a felesleges olajat a hajadról. Szóval ha éppen hajat kellene mosnod, de már nincs időd rá, viszont olyan helyre mész, ahol nagyon is számít a megjelenés, akkor a Batiste lesz a jolly joker. 

Tresemmé szárazsampon 

Egy titkos módszer keresel, amivel két hajmosás között megőrizheted a hajad frisseségét? Akkor van egy jó hírünk, ugyanis a Tresemmé szárazsampon Day 2 szárazsamponja pontosan ezt kínálja, ráadásul kifejezetten barna hajra fejlesztették ki. Ez a tuti kis formula természetesen víz használata nélkül kelti új életr a hajad, a rajta lévő zsírt és olajokat pedig azonnal beszívja, közben pedig tökéletesen beleolvad a hajszínedbe, nem hagy fehér nyomokat maga után. 

 Kérastase Fresh Affair

Ha egy kicsit professzinálisabb terméket keresel, a Kérastase Fresh Affair lesz számodra a tuti választás. Ez a szárazsampon minden hajtípusra és színre ajánlott, segítségével pedig pillanatok alatt tökéletes, üde megjelenésű frizurát alkothatsz magadnak. Lágy, puha textúrájának hála selymessé varázsolja a tincseid, ráadásul a benne található E-vitamin még táplálja is a fürtöket. Persze ennek egy kicsit borsosabb az ára, mint a drogériás termékeknek, de a végeredmény tekintetében azért érdemes fontolóra venni ezt az opciót is.