Hamarosan itt a tavasz, így előkerülhetnek a könnyedebb, virágosabb parfümök. Most pont egy ilyen illatért rajonganak a nők, a francia parfüm elképesztően különleges, ha egyszer kipróbálod, mindig ezt akarod majd viselni! 

Ettől különleges ez a francia parfüm 

Nem húzzuk tovább az időt, ezért le is áruljuk, hogy melyik francia parfüm most a nők kedvence. Ez nem más, mint a Diptyque márka L'eau Papier nevű illata. Azok, akik kipróbálták, azt mondják, hogy egy nagyon tartós, nőies illatról van szó. Jellegzetes, olyan elegy, amire biztosan mindenki emlékezni fog, aki egyszer megszagolja. Kellemes virágos, frissítő a parfüm, így tökéletes tavaszra. 

francia-parfum-2024
Diptyque

A L'eau Papier főbb jegyei a szőke fa, mimóza, fehér pézsma és a rizs. Ezeknek az elegye nagyon vonzóvá teszi az illatot, egyszerre lesz fás, hangsúlyos miközben virágos, könnyed. Az illat a nők szerint nagyon egyedi, a különféle jegyek fokozatosan bontakoznak ki. 

A francia parfüm illata kicsit sem tolakodó, ennek ellenére tartós, így biztosan még a nap végén is érezni fogod a bőrödön. Bár alapvetően egy virágos illat, ami tökéletes tavaszra, de a fás jegyei miatt egész évben, akár ősszel és télen is viselheted. A 100 ml-es kiszerelés 129 fontba kerül, így nem olcsó, cserébe tartós és sokáig élvezni fogod. 


Via