Ha te is épp az esküvődre készülsz, akkor biztosan gondolkoztál már a ruhádon, a cipődön, sőt valószínűleg a sminkedről és a frizurádról is konkrét elképzeléseid vannak. De ne feledkezz meg a tökéletes parfümről sem!

Mutatjuk a legjobb esküvői parfümöket!

Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt Cologne

A Jo Malone Katalin hercegné kedvenc parfüm márkája, ez már garancia arra, hogy csakis egy isteni kreációról lehet szó. Ez a fás, mégis könnyed illat, pont annyira különleges mint a Nagy Nap, mégsem túl hivalkodó vagy feltűnő. Tökéltes kiegészítője lesz egy nyári esküvőnek a tengeri só és zsálya jegyeknek köszönhetően.

Victoria Beckham Portofino '97 Eau de Parfum

Egy esküvő fénypontja végülis a menyasszony, nem? És ha te is így gondolod, akkor egy feltűnő, erőteljesebb illat lehet nálad a befutó a Nagy Napon is. Pont ilyen Victoria Beckham fűszeres Portofinója, amit a fekete bors, a bergamott és a pézsma elegye tesz felejthetetlenné.

Mizensir For Your Love Eau de Parfum

Csakis egy szuper nőies illatot tudsz elképzelni életed legromantikusabb napjára? A For Your Love virágos-gyümölcsös kreáció pont ilyen! A málna, narancsvirág, tahiti vanília és tonkabab olyan varázslatos kombinációt alkot, amitől még gyönyörűbbnek érzedm ajd magad menyasszonyként.

Via