Csicsergő madarak, színes virágok a zöld fűben: tagadhatatlan, hogy egyre közelebb a tavasz, most már tényleg! A pink üvegmanikűrrel a kezedre pillantva is ezt érzed majd!

Michael Kors találta ki

Itt az ideje, hogy te is felébredj a téli álomból, és hogy ezt a szuper időjárást és hangulatot, a körmeid is tükrözzék! 2024 tavaszán a pink üvegmanikűr hódít, amely a New-York-i Divathéten kapott szárnyra, és azóta is hódít a social felületeken.

Michael Kors a tavaszi és nyári kollekciójának bemutatójára találta ki ezt a lélegzetelállító manikűrt, amelyet a kifutón minden modell viselt.

Ellentétben a tavaly menő glazed donut megjelenéssel, 2024-ben egy sokkal visszafogottabb trend hódít majd. A pink üvegmanikűr esetében, egy kifejezetten szolid trendről beszélünk, amelynek a központjában a púderrózsaszín áll.

Így csináld a pink üvegmanikűrt!

A lényeg, hogy olyan színt válasszunk, amely egy kicsit áttetsző, és nem fedi teljesen a körmöket. A színrétegeket, végül egy nagyon magas fényű fedőlakkal zárd!

A lényeg, hogy a végeredmény azt tükrözze, mintha körömágy ápoló olajjal öntötték volna le a kezed. Ha szeretned egy kicsit feldobni, rögzíts gyöngyöt a köröm alsó részéhez, amivel még elegánsabbnak tűnik majd.

via