A 2024-es tavaszi körömtrendek nemcsak szolid manikűrökben,hanem igazán különleges, már-már extrém körömfestési technikákban is gazdagok – gondolj csak a strasszköves körmökre, vagy a mostanában nagyon menő coquette masnis manikűrre! Ez a most következő körömtrend is igazán egyedi, de olyan szép és különleges színekben ragyog, hogy talán még szebb is, mint a többi! Következzen a trendi szirén manikűr, te kipróbálnád?

A szirén manikűrnél trendibbet nem fogsz látni

A trendi szirén manikűr alapja a tavalyi nyáron nagyon népszerű hableányos manikűrt, azzal a különbséggel, hogy egy sokkal visszafogottabb színű, üvegszerűbb, átlátszóbb trendről van szó. Minden extra megjelenésével is finomságot, lágyságot sugall, ami a vad hableányos manikűrről azért nem mondható el.

A szirén manikűr színét szabadon választhatod ki

A szirén manikűrben az a legjobb, hogy nem színfüggő, tehát lényegében bármilyen színű körömlakkal elkészítheted: a legtrendibbek azonban a szirén kifejezéshez híven a világos, hideg tónusok, tehát a világoslila, az ezüst, a szürke, a fehér, valamint a zöld és a kék világos árnyalatai. 

A felsorolt színeket viszont a kedved és a stílusod alapján bátran keverheted, akár egy körmön belül is: a szirén körömtrend ugyanis akkor a legizgalmasabb, ha bátran mixeled is ezeket a fantasztikus színeket (sőt, még extra csillogással is megspékelheted őket), tehát manikűrözés előtt érdemes kevergetned az árnyalatokat.

Így tudod otthon elkészíteni a szirén manikűrt! 

  1. Válassz egy tetszőleges világos és hideg (pl. világos lila) alapot és azzal fesd le a körmödet. Utána kezdődhet a francia manikűrözés! 
  2. A francia manikűr elkészítéséhez válassz egy valamivel csillogóbb, de ugyanolyan világos, hideg árnyalatot. Fesd meg vele a felső körömívedet és szárítsd meg az egészet!
  3. Ha megszáradt, az egészet kendd le fényes, átlátszó körömlakkal. 
  4. Utána egy vékony ecsettel fess az átlátszó körömlakkoddal három-öt hosszúkás vonalat a körmödre. Nem baj, ha van íve, annál szebb lesz! 
  5. Ha nagyon extra akarsz lenni, rakj egy nagyobb pöttyöd a körömlakkodból körmöd közepére és helyezz rá egy gyöngyszemet, ahogyan azt a videóban is látod. Készen is van! 

Via