Régen talán inkább a nők körében voltak elterejdtek a különböző plasztikai beavatkozások, ám mára már a férfiaknál is legalább akkora népszerűségnek örvendenek.

A magyar férfiak egyre nyitottabbak a plasztikai beavatkozásokra

Most a Reggeliben foglalkoztak a plasztikai beavatkozások témájával, ahol azért is merült fel a férfiak plasztikához fűződő viszonya, mert a napokban kiderült, hogy Dwayne Johnson mellplasztikára vállalkozott, hogy csökkentse mellének méretét.

A műsorban Dr. Kovács András plasztikai sebésszel beszélgettek, és az is kiderült, hogy ugyan még mindig 90%-ban a nők vállalkoznak plasztikára, a 10%, ami a férfiaké, az már hihetetlenül magas az előző évekhez képest.

Ahogy elkezdenek megbékélni azzal a férfiak, hogy ez nem egy ördögtől való dolog, akkor egyből megnyílik a világ mindenki számára, és rájönnek, hogy ez nem egy rossz dolog.

Ez a sláger a férfiak körében

Az orvos bevallása szerint folyamatosan nő azon férfiak száma, akik plasztikai beavatkozásokra adják a fejüket.

A férfiak is egyre inkább kezdenek foglalkozni magukkal, a kinézetükkel, az egészségükkel, egyre többen keresnek fel minket. 

Az pedig, hogy melyik plasztikai beavatkozás a legnépszerűbb a körükben, nem sokban különbözik a nők preferenciájától.

Férfiaknál általában a botoxolás, az alsó-felső szemhéj plasztikája, a hasplasztika a leggyakoribb kérés, valamint a zsírleszívás. De nálam is volt már, hogy emlő zsírszívást kértek kontúrozással.