Hidd el, a rúzsod színe nagyban befolyásolja, hogy mennyire tűnik fehérnek a fogad

A színkör a kulcs

Egy jól megválasztott rúzs, akár árnyalatokkal világosabbnak mutathatja a fogadat, ám a rosszabbak sokkal sárgábbnak, mint amilyenek valójában.

A választ a színkörben kell keresni! A legegyszerűbb, ha megnézed, hogy mi van a színkörön a sárgával szemben. Ezek az árnyalatok pedig inkább a kékes-lilás színek.

Amit kerülj

Semmiképpen ne kenj fel citromos-narancsos árnyalatokat az ajkaidra, ha a cél fogak fehérebbé tétele. A vörös rúzs ugyan megengedett, de semmiképpen sem a sárgás árnyalatait viseld. Ám hogy mit szabad? Most hármat is mutatunk!

Piros rúzs - de melyik?

Választ azokat a vörös rúzsokat, amelyek hidegebb árnyalatúak, és amelyekben több a kékes pigment. Ha két vörös rúzst magad elé raksz, látni fogod, hogy melyik a sárgásabb, és melyik a kékesebb. Ám ha bemész egy üzletbe, és megkérdezed az ottani szépségtanácsadót, ő is tud majd ebben segíteni.

Mályva

A mályva nagyon sokoldalú szín, akár egy fontos eseményre, akár a hétköznapokra is magabiztosan viselhető. Nagyon természetes hatása van, és a fogakkal is csodát tesz. Ez a rózsaszín valósággal kifehéríti a fogaidat.

Lila

Nem kell feltétlenül extrém mély lilára gondolni, ennek a színnek szinte bármelyik árnyalata jolly joker lehet, hogy a fehérebb fogakra vágysz. Nyúlj hozzá bátran, hidd el, tudod majd viselni akár a hétköznapokon is.

via