Sarah Jessica Parker nem tagadja, hogy végeztek rajta szépészeti beavatkozásokat, és most még messzebb ment: őrületes kijelentést tett a plasztikáról.

Sarah Jessica Parker gyakran botoxoltat és töltet

Sarah Jessica Parker azt vallja, az ember tegyen meg mindent azért, hogy jól nézzen ki. Ezért vállalja a beavatkozásokat, a botoxot, egy kis hialuronsavas töltögetést ahol kell, és nem is hazudja azt, hogy érintetlen lenne az arca ilyen szempontból. 

Most azonban ennél is messzebbre ment, és egy olyan kijelentést tett a témában, ami sokakat felháborított. Sarah Jessica Parker ugyanis nem azt bánja, hogy hozzányúltak az arcához, hanem azt, hogy ezt nem vállalta be hamarabb. 

Túl későn kezdte 

Elmondása alapján, 44 évesen kezdte el a kisebb-nagyobb esztétikai beavatkozásokat, ám ekkor már késő volt. Szerinte ezeknek a beavatkozásoknak az is a titka, hogy minél hamarabb kell őket elkezdeni. Akkor, amikor még nem annyira láthatóak az öregedés jelei, mert akkor már alapjaiban javítva vannak a kívánt részek, és csak a tökéletes eredményt kell tartani. 

Ám ha későn kezd bele valaki ebbe a folyamatba, akkor az idő kerekét kellene visszafordítani, ezt pedig már nem tudják garantálni a szakemberek. Ő azt érzi, az első ráncok megjelenésekor kellett volna elkezdenie a beavatkozásokat, mert 44 évesen úgy érezte, hogy már elgurult a bicikli, ő pedig nem tudja már utólérni. 

via