A két színésznő kapcsolata évek óta feszült, a pletykák szerint már a Szex és New York forgatása idején is voltak köztük viták. Kim Cattrall végül nem szerepelt az És egyszer csak... első évadában, a második szezonban is csak egy pillanatig tűnik fel. Ám most a rajongók megfigyeltek egy furcsa párhuzamot

Kim Cattrall az új sorozatával vág vissza?

Június 22-én megérkezett az És egyszer csak... folytatása, amit már nagyon vártak a rajongók. A kiszivárgott információk szerint Samantha is feltűnik majd egyetlen jelenetben, de ami még ennél is fontosabb, hogy Kim Cattrall új sorozata, a Glamorous szintén ezen a napon került fel a Netflixre. 

A sorozatban Kim egy egykori modellt alakít, aki létrehozott egy hatalmas kozmetikai vállalatot, amit New Yorkból vezet. A Glamorous nagyon csajos, szórakoztató és vicces, így érthető, hogy Kim miért vállalta el a szerepet. 

A két premier dátuma a rajongóknak tűnt fel, sokak szerint szándékos, hogy a Glamorous ugyanazon a napon vált elérhetővé, amikor visszatért az És egyszer csak... Egyesek úgy vélik, Kim Cattrall is benne van a dologban, bár erre kicsi az esély. Nagy valószínűséggel a Netflix időzítette erre a napra a premiert, hiszen a két sorozat ugyanabba a műfajba tartozik. 

Kim Cattrall új Netflix-showja ugyanazon a napon jelenik meg, mint az And Just Like That új évada, érdekes...

– írta egy rajongó a Twitterre. 

Nem tudni mi okozza az ellentétet

A színésznők viszonyáról az elmúlt években sok pletyka keringett, de a valódi ok még nem derült ki. Egy 2017-ben megjelent újságcikk szerint a hírességek hamar összebarátkoztak, de Kim Cattrallt mindig kihagyták mindenből, ez pedig megalapozta az ellentéteket

Az elmúlt időszakban az És egyszer csak... sztárjai is megszólaltak Kim Cattrall visszatéréséről, Kristin Davis azt mondta, hogy ő nem szeretne ezen aggódni, nem lehet mindenki kívánságát teljesíteni. 


Via