Kim Cattrall visszatéréséről még az És egyszer csak... minden stábtagja sem tudott. Pedig mint kiderült, határozott véleményük van a visszatérésről. 

Kim Cattrall érkezésének mindenki örül

Candace Bushnell, a Szex és New York alkotója sem maradt csendben hallva, hogy Samantha Jones végre nemcsak említés szintjén, hanem személyesen is visszatér a spin-offba. A sorozat kitalálója szerint Samantha Jones nélkül hiányzott egy darab, és nem volt kerek egész a történet. 

Amikor meghallottam a hírt, boldog voltam, de nagyon meglepődtem. A rajongók szeretik Kimet, és szerintem idővel ő is rájön, hogy ez egy nagyszerű lehetőség neki. Hiányzott egy darab nélküle. Nagyon fontos szereplője a történetnek.  

A 66 éves Kim Cattrall nagyon komolyan feltételekkel vállalta csak a visszatérést, kikötötte például, hogy nem hajlandó egy jelenetet forgatni Sarah Jessica Parkerrel, Cynthia Nixonnal és Kristen Davisszel.

Egyetlen jelenete lesz

A legfrissebb információk szerint, Samantha Jones a második évad végén tűnik fel csupán egyetlen jelenet erejéig, ám annak az egynek nagyon fontos szerepe lesz. A hírek szerint egyedül, egy autóban ül majd, és Carrie-vel beszél telefonon. Az pedig, amit mond közben, mindent felborít majd. 

Szerintem ez egy remek évad lesz. Nagyon örülök, hogy Kim ismét a csapat része. Szerintem ez a legjobb hír, amit a második évadról mondhatunk. Sok embernek hiányzott, így talán azok is megnézik majd, akik nélküle nem tennék. 

via