Bár egyelőre csak az ausztrál piacon kapható az a milliók által kedvelt szempillaspirál, ami megváltást hozott az érzékeny szemű sminkkedvelőknek, mégis muszáj róla pár szót ejteni. Már csak azért is, mert nagyon bízunk benne, hogy hamarosan a külföldre szállítás is lehetséges lesz. 

Megváltás az érzékeny szeműeknek 

Ez az új, innovatív termék egyértelműen felrázta a szépségipart, ugyanis bár léteznek alternatívák azok számára, akiknek érzékenyebb a bőrük vagy a szemük, mégis teljesen tökéletes megoldással még senkinek nem sikerült előállni.

Világszinten több mint 2 milliárdra tehető azok száma, akik valamilyen érzékenységet, allergiát tapasztaltak a sminktermékek, különösen a szempillaspirálok használata közben, aminek oka egyértelműen az, hogy a szem körüli terület különösen hajlamos az irritációra. Ennek kiküszöbölésére az OKKIYO nevű ausztrál márka piacra dobott egy szempillaspirált, ami ígérete szerint nem okoz irritációt még azoknek sem, akiknek egyébként rendkívül érzékeny a szemük.

A megálmodója

A termék a neves ausztrál szemész Dr. Jacqueline Beltz nevéhez köthető, aki pályafutása során több olyan pácienssel is találkozott, akik nem tudtak szempillaspirált használni a túlérzékenyég miatt. A doktornő kozmetikumok iránti szenvedélye pedig arra inspirálta, hogy olyan alternatívákat fedezzen fel, melyekkel segítséget tud szolgáltatni a páciensei számára. 

Természetes összetevők

A 2023 novemberében piacra kerülő OKKIYO Prioriteyes szempillaspirált pedig úgy alkották meg, hogy tökéletes társ lehessen az érzékeny szeműk számára, de persze remek megoldás lehet azoknak is, akik egy kiváló összetevőket tartalmazó terméket keresnek. A „tiszta” terméknek minősített Prioriteyes szempillaspirál valójában több mint 90 százalékban természetes összetevőket tartalmaz, található benne például manuka méz, mandarin, narancs és goji bogyó kivonat. Ezek mindegyike kondícionáló hatással bír, ápolja a bőrt és a pillákat. 

Itthon még nem elérhető 

A szempillaspirtálról tudni kell, hogy alapvetően nem vízálló, de formulájának hála jól bírja a strapát, nem kenődik el könnyen. A termék jelenleg csak Ausztrálián belül érhető el, az ára 49,50 ausztrál dollár, ami kb. 12000 forintnak felel meg. Bár nem tudni, hogy a nemzetközi piacon mikor tervezik a bevezetését, de az biztos, mi nagyon várjuk. Addig is, ha vannak Ausztráliában élő barátaid, rokonaid, érdemes lehet velük küldetni egyet. 😉

(via)