A szemceruza és a tusvonal mindig is fontos eleme volt a sminknek, főleg a járvány idején, amikor a maszk miatt csak a szemünk látszott. Annyiféleképpen lehet variálni, imádjuk! 

Most mutatunk 5 remek tusvonalat, amit te is egyszerűen elkészíthetsz, hogy meghódíthatsd vele az egész világot!

1. Klasszikus fekete

Ha igazán visszafogott, de sikkes szeretnél lenni, válaszd a fekete tusvonalat!  Ha nem vagy biztos magadban, használj egy sablont, így biztos, hogy a vonal tökéletesre sikerül.

2. Tökéletes kék 

A sötétkék tusvonal sokatmondó, de szuper elegáns hatást kelt. Rajzold meg a tusvonal szárnyát, majd húzz egy vékony vonalat a szemráncod mentén, hogy olyan dögösen nézz ki, mint Jodie Turner-Smith!

3. Füstös 

Kövesd  Emily Ratajkowski  példáját, és válaszd a klasszikus füstös szemet: a drámaibb hatás érdekében satírozd el a festéket szárny alakban. 

4. Szivárványos 

A Pride-hónapban nem is tudnánk jobb ötletet adni, mint a szivárványos szemhéj!  Miért választanál egy színt, ha választhatsz többet is? A szemhéjpúder mellett húzz egy vékony tusvonalat, a még vagányabb hatás érdekében! 

5. Szupergyors

Hétköznapi sminket keresel? Ne keress tovább! Ez a visszafogott, halvány tusvonal néhány másodperc alatt elkészíthető. A lényeg, hogy ne nyomd rá túlságosan a szemceruzát, csupán egy könnyed vonalat húzz, és a természetes hatás garantált!

Via