New Balance 574

Rég vége azoknak az időknek, amikor a New Balance cipők az apukák vasárnapi laza outfitjének elengedhetetlen kellékei voltak. Mára már az egyik legtrendibb kiegészítővé vált, legyen szó sportos vagy elegáns öltözékekről.

Az ikonikus 574-es modell 1988-ban született, eredetileg technikai futócipőként, kifejezetten arra fókuszálva, hogy növelje a komfort érzetet sportolás közben. Mivel a kényelem egyedi stílussal párosult, a modell hamar népszerűvé vált a futópályán kívül is. Az elmúlt 34 év alatt nem csak az elérhető színpalettája bővült lenyűgöző módon és kapott új formát többször is, de olyan hatalmas nevekkel is lépett már együttműködésre, mint a Miu Miu luxus divatház. Áprilistól a modell Green Leaf jelzéssel rendelkezik, ez mutatja, hogy megfelel a New Balance fenntarthatósági kezdeményezésének, amely szerint részben újrahasznosított és felelősen beszerzett alapanyagokból készül. 

Az izgalmas átalakulásoknak azonban koránt sincs vége! 

Legújabb, 574+ néven futó változata mérföldkő a márka számára. A platform kialakításnak köszönhetően a verzió új magasságokat ér el – nem csak képletesen. A megemelt talprész még nagyobb kényelmet biztosít, ami egy igazi városi csaj rohanós életmódjához tökéletes segítséget nyújt. Emellett pedig nem feledkezhetünk meg arról, hogy az extra pár centi remek optikai tuningot a hosszú lábakhoz.

Sportos, mégis nőies formájának köszönhetően könnyen kombinálható, ami végtelen lehetőséget biztosít a különböző stílusokkal való kísérletezéshez.

Inspirálódj az influencerekkel! 

Különböző karakter és különböző look, amiből te is bátran ihletet meríthetsz, hogy hozzád hogyan passzolna leginkább az 574+ modell.  


Az 574+ szeptembertől elérhető a New Balance ikonikus szürke árnyalatában, melyet az év hátralévő részében további négy szín követ, tehát érdemes nyitva tartani a szemünket a további újdonságokra várva!