Kim Kardashian szerdán olyat posztolt az Instagramon, ami alaposan felkavarta az állóvizet. Ő is érzi a farsangot: ezúttal Barbie-nak öltözött. 

Kim kardashian igazi Barbie-baba lett

A 42 éves reality sztárnak ráadásul a frizurája is új volt, ami nagyon meglepte a követőket. Kim Kardashian ugyanis egy szolid frufru-t is vágatott magának. Ezen kívül sötétbarna póthajat is felhelyezett magának amiért nagyon odavannak a követők. 

Ám a prímet mégis a különleges outfit vitte, ugyanis Kim Kardashian Barbie-nak öltözött. A teljes babarózsaszín szett egy melltartóból, leggingsből és félig felhúzott kardigántól. 

A négygyerekes anyuka fekete csizmával, valamint vaskos nyaklánccal párosította a lenyűgöző ruhát. 

A különleges Barbie megjelenést a Valentin-nap ihlette, és Kim Kardashian megosztotta rajongóival, hogy az ünnepi témájú SKIMS pop-up-ra megy a jelmeznek is beillő ruhában.

Tökéletes alakja van

Természetesen a netezők ámultak Kim Kardashian tökéletes alakján is, nem hagyták szó nélkül, mennyire tökéletesen néz ki a pink szettben. 

A sztár hihetetlenül nézett ki, ahogy híres alakját egy karkötőben és szűk nadrágban mutatta meg a SKIMS vonalnak tűnő nadrágjában.

Később átöltözött, és egy fekete ruhában jelent meg az eseményen, ám a pink szettről édesanyja még az Instagramon is posztolt.

via