A spanyol Letícia királyné stílusát mindenki imádja. Sokkal merészebben, szabadabban öltözködik, mint Katalin hercegné. A szettjeivel többször okozott már meglepetést, most a nadrágjára figyelt mindenki! 

Letícia királyné nadrágja igazi must-have 

A spanyol királyné ruhatárát az elegancia jellemzi, szereti az időtlen darabokat, de az éppen trendinek számító dolgok is megjelennek nála. Imádja a színeket, legutóbb például egy nagyon élénk, rózsaszín kabátban jelent meg. Ha esetleg lemaradtál volna róla, akkor itt megnézheted

Most egy másik kedvencét viselte, a zöldet. A sötétebb zöld nagyon sokszor látható rajta, most egy igazán élénk nadrágban jelent meg. Egyszerű blúzzal és pár visszafogott ékszerrel viselte. A nadrág egyébként Hugo Boss, nem egy olcsó darab, de tuti, hogy vannak hasonlóak kedvezőbb áron. 

A nadrág színe mellett a fazont kell megemlítenünk, hiszen egy magas derekú, széles szárú nadrágról van szó. Szuperül karcsúsítja a derekat, hosszítja a lábakat, így mondhatni szinte mindenkinek jól áll. Ha elegáns nadrágot keresel a karácsonyi partiszezon előtt, akkor válassz hasonló fazont, nem fogod megbánni! 


Via