A nők imádják a kényelmes és csini darabokat, ez a nadrág pedig sokak szerint mindkét pontot teljesíteni. Nem így látják azonban a pasik. 

Ez a legrosszabb ruhadarab a pasik szerint

A férfiak és a nők ízlése sok dologban teljesen eltér, így van ez a divatot illetően is. Számos olyan ruhadarab van, ami a pasik szerint egyáltalán nem annyira jó választás, pedig rengeteg nő azt gondolja. 

Az egyik ilyen ruhadarab a leggings, ami a pasik szerint a lehető legrosszabb választás, amit egy nő elkövethet. A nők imádják ezt a sokoldalú ruhadarabot, ami sokszor egy elegáns szettnek is szuper szereplője lehet, de a leglazább programokon is megállja a helyét. 

Ezzel ellentétben, a pasik úgy gondolják, hogy a leggings soha nem lehet egy önálló ruhadarab, szerintük mintha csak egy harisnya lenne, olyan hatást kelt, amikor egy nő önmagában csak ezt viseli. 

A leggings hátrányai

Ezen kívül, szerintük sokak számára előnytelen lábakat formál, és egyáltalán nem adja meg azt a szexi hatást, amit egy nylonharisnya megadna egy csinos szoknyával. 

Éppen ezért, szerintük a leggings egyáltalán nem annyira remek ruhadarab, mint a nők gondolják, és szerintük sokkal kevesebb alkalomra jól bevethető, mint ahogyan a nők gondolják.