Melyik tortát választod? A csokitortát, a Red Velvet Cake-et, a feketeerdőt vagy a sajttortát? Sokkal pontosabb dolgokat árul el rólad ez a személyiségteszt, mint hinnéd.

CSOKITORTA

A csokoládétorta a legtöbb ember számára a legmegfelelőbb választás. Ez a sütemények királya, és számos variációja létezik. Ha a kedvenc süteménytípusod a csokoládé, akkor vidám és szerethető ember vagy. Mindenki szeret a környezetedben lenni, mert elragadó és könnyed természeted van. Nem aggódsz túl sokat, és mindig kész vagy segíteni másoknak. Empatikus és megbízható is vagy. Az a fajta ember vagy, aki mindent megtesz azért, hogy másoknak segítsen. Azonban csak azért, mert kedves a természeted, még nem jelenti azt, hogy átverhető, vagy eltaposható vagy. Erős szíved és elméd van, és nem törsz meg könnyen a nyomás alatt.

FEKETEERDŐ TORTA

A feketeerdő torta a csokoládétorta egyik megbolondított verziója, de népszerűsége és néhány szembetűnő eltérése miatt külön kategóriát érdemel. A feketeerdő torta német eredetű, és általában több réteg csokoládéból és tejszínhabból áll, amelyet cseresznyével koronáznak meg. Néha rumot is adnak hozzá. Az egyszerű, mégis ízletes torta a társaságkedvelő emberek és a bulik szerelmesei számára vonzó. Ők szeretnek új emberekkel találkozni és barátokat szerezni. Szeretnek hosszú utakra menni, csoportos programokon részt venni, és egyszerűen csak a lehető legteljesebben élni az életet. Ugyanakkor határozottak, a karriert és a kapcsolatokat a személyes élvezetek elé helyezik.

RED VELVET TORTA

A Red Velvet torta szintén egyfajta csokoládétorta, csakhogy vörös színű kakaóból készül, ami a jellegzetes vöröses színét adja. Élelmiszerszínezéket és répalevet is használnak hozzá. A Red Velvet torta szerelmesei egyedi személyiségek, és gyakran félreértik őket. Szokatlan viselkedésük és életszemléletük miatt furcsának tűnhetnek. De a legrokonszenvesebb és legkellemesebb társaság lehetnek, ha egyszer mások megismerik őket. Intuitív és kifinomult a természetük. Mindig tanulnak, és szeretnek tudatosan tájékozódni. Emellett mélyen romantikusak, és nem riadnak vissza a társasági eseményektől sem.

SAJTTORTA

A sajttorta technikailag nem torta, de mégis a világ egyik legfinomabb desszertje. Kalandvágyó személyiség vagy, és szeretsz új dolgokat felfedezni. Szeretsz mesélni, és tele vagy energiával. Időnként eléggé érzelmes tudsz lenni, de ilyenkor a nagy baráti köröd a segítségedre siet. Emellett idealista vagy, és merev erkölcsi rendszerrel rendelkezel. Megköveteled a hűséget és a tiszteletet, és vissza is adod.

via