Ints búcsút a kedvenc skinny farmerednek! 2024-ben egy sokkal kényelmesebb, lezserebb nadrág lesz a sztár.

2024-ben a szabott nadrágé a terep

Ebben az évben a maxi táska, a retro tornacipő, és a jumpsuit is visszajönnek a divatba. Búcsúzunk azonban a farmertől, amelyet egyáltalán nem láthatunk majd annyiszor, mint az előző években.

Helyette inkább a szélesszárú nadrágok hódítanak, főleg azok a modellek, amelyeket hatalmas, arany gombok díszítenek. A szabott nadrágnál nem lesz divatosabb 2024-ben!

Így viseld a szabott nadrágot

Nem csoda, hogy Bella Hadid, Gigi Hadid és Taylor Swift máris viselik. Ez a nadrág rendkívül elegáns, időtálló, és a farmerrel ellentétben rendkívül kényelmes és könnyű viselet.

A legfontosabb, hogy amikor szabott nadrágot vásárolsz, a derékbőséget és a csípőméretet nézd elsősorban. A redőzött nadrágok nem simulhatnak ki, különben túl kicsi a méret.

Ha zsebek húznak, akkor sem a megfelelőt választottad.

A szabott nadrágok előnye, hogy szó szerint mindennel, minden alkalomra hordhatóak. Egy egyszerű kiránduláshoz párosítsd egy kötött pulóverrel és tornacipővel, egy crossbody táskával és ékszerekkel.

Ha dolgozni szeretnél menni benne, egy elegánsabb szettet is kihozhatsz belőle, egy hozzáillő blézerrel remekül mutat majd.

Randira és ideális, egy organza inggel és nagy karperecekkel minden tekintet rád irányul majd. 

via