Augusztus 30-án elkezdődött a 80. Velencei Filmfesztivál, ami egészen szeptember 9-ig tart. Az elmúlt napokban már számos híresség megjelent az olasz városban rendezett filmszemlén, a premierekre a legtöbben káprázatos ruhát választottak. Mutatjuk a kedvenceinket! 

Bianca Balti

Bianca klasszikus fazonú darabban érkezett. A kék Ermanno Scervio ruha kiemelte az alakját, miközben a lábát is megvillantotta benne. Az uszálya pedig könnyű anyagból készült, ettől igazán elegáns lett a szett. A modell egy színben passzoló nyaklánccal viselte. 

velencei-filmfesztival-2023
Stefania D'Alessandro / Getty Images

Sydney Sweeney

Az Eufória sztárja a One Night in Venice divatbemuttón vett részt, amit Giorgio Armani rendezett. Az alkalomra Giorgio Armani estélyiben érkezett, ami csodásan állt neki. A szabás kiemelte a vékony derekát, a hatalmas szoknya pedig igazán elegánssá tette a végeredményt. A ruha látványos, ezért csak egy gyémántnyakláncot viselt hozzá.

velencei-filmfesztival-2023
Vittorio Zunino Celotto / Getty Images

Palvin Barbi

A magyar modell szinte minden évben megjelenik a Velencei Filmfesztivál eseményein. Idén már két csodás szettben is láthattuk, mindkét ruháját Giorgio Armani tervezte. A fekete, kivágott estélyit az egyik filmpremieren viselte, a különleges darabbal sok rajongót szerzett. 

velencei-filmfesztival-2023
John Phillips / Getty Images

Olivia Palermo

A népszerű divatblogger egy rózsaszín Tamara Ralph darbban érkezett a vörös szőnyegre. A ruha szabása nagyon egyszerű, és kifejezetten minimalista lenne, a textúrált felsőrész és az ujjak teszik nagyon különlegessé

velencei-filmfesztival-2023
Stefania D'Alessandro / Getty Images

Toni Garrn

A modell szintén gyakori vendége a Velencei Filmfesztiválnak. A nyitóestre egy metálosan csillogó Alberta Ferretti ruhában érkezett, ami az egyszerű szabásának köszönhetően nem volt túlságosan sok. Az apró, ezüstös lapocskáknak köszönhetően valósággal ragyogott benne Toni. 

velencei-filmfesztival-2023
Mondadori Portfolio / Getty Images

Amal Clooney

Amal DVF Awards eseményére vette fel ezt vintage Dior ruhát, aminél jobbat nem is tudott volna választani. A tüllös, csipkés darab csodásan állt neki, a színe pedig szépen passzolt a bőrtónusához és a hajszínéhez. 

velencei-filmfesztival-2023
Jacopo Raule / Getty Images