Örülhetnek a rajongók, ugyanis a cég legfrissebb bejelentése szerint visszatér a Victoria's Secret Fashion Show.

Újra jönnek a Victoria's Secret angyalok

A márka négy év kihagyás után új, forradalmi formában hozza vissza a Victoria's Secret divatbemutatót!

A Victoria's Secret megújult divatbemutatója még ebben az évben érkezik. A cég marketingstratégiája egyébként teljesen megújul, rengeteg újításra készülünk a háttérben

— mondta el Timothy Johnson pénzügyi igazgató. 

A Victoria's Secret szóvivője azt is megosztotta a közönséggel, hogy a vállalat elkötelezett a nők védelmében, és hogy folyamatosan azon ötletelnek, hogyan lehetne továbbra is emberközpontú a tevékenységük.

Továbbra is az emberközpontúság lesz a vezérelvünk, amely új, izgalmas kihívások elé állít minket. Újra kell definiálnunk, hogy kik is vagyunk mi, hogyan változott a jelenlétünk mára. Izgatottak vagyunk, hogy belevághatunk ebbe a kalandba, ígérjük, hogy hamarosan többet is megosztunk majd a megújulásról. 

Durva vádak érték a márkát

A Victoria's Secret ikonikus divatbemutatóját 2019 óta nem rendezték meg, akkor a márkát súlyos kritikák érték, mivel az emberek úgy érezték, nem helyes az üzenet, amit közvetítenek. A Victoria's Secret angyalai ugyanis csak XS-es méretet hordhattak, az átlagos testalkatú, esetleg plus size nők egyáltalán nem voltak megjelenítve a márka kommunikációjában. 

A Victoria's Secret azóta bevette a marketingbe az összes méretet, és előszeretettel fogadják az M-es L-es méretű modelleket is, most pedig nagyon úgy tűnik, a kifutón is jelen lesznek majd. 

Szexuális zaklatás, hatalommal való visszaélés

2020-ban újabb botrány rázta meg a cég működését, akkor ugyanis több nyilatkozat is megjelent, melyben a modellek azt állították, hogy szexuális zaklatás áldozatai lettek, méghozzá a cég korábbi vezetője, Ed Razek által. 

A beszámolók szerint mindennapos volt az ítélkezés, a zaklatás, a megszégyenítés, a nőgyűlölet, az angyalokkal embertelenül bántak. 

Razek tagadata a vádakat, állítása szerint azok teljesen valótlanok, és sok sajtóorgánum csak egy-egy mondatot ragadt ki a szövegkörnyezetből, ezért nem hitelesek az erről született cikkek. 

Szerencsés ember vagyok, mert rengeteg gyönyörű modellel dolgozhattam együtt. A Victoria's Secret divatbemutató mindig is világszínvonalú volt. Soha nem történt visszaélés a hatalmammal, tehetséges szakembereknek tartom a modelleket, és az egymás iránti kölcsönös tisztelet mindig is jelen volt mindegyikükkel. 

via