Ránézel a telefonodra, és mindig azt látod, hogy 11:11 van? Elmész valahova, és a ruhatárban a 11-es számot kapod? A szupermarketben a kedvenc terméket 111, vagy 1111 Ft-ba kerül? Úgy érzed, hogy a 11-es szám követ? Oka van annak, hogy ez a számsorozat, azaz az angyalszámok jelen vannak az életedben.

Mik azok az angyalszámok?

A numerológiában különleges jelentése van a 11:11-nek. Jogos az izgatottságod, ugyanis ha egy bizonyos szám ismétlődik, vagy olyan számsorokat látsz gyakran, amelyeknek értelme van, pl. 1234, vagy valami személyesebb, mint például egy fontos születési dátum, az angyalszámnak minősül.

A 11:11 egy irányadó üzenet az univerzumtól, hogyha ez a szám újra és újra eléd kerül, ne hagyd figyelmen kívül.

Az egyes szám az egység szimbóluma. Ez a végső angyalszám, mert ez mindennek a kezdete, de ez hozza az új dolgokat az életbe. Az egyetemes teremtést jelzi, a felsőbb erőkkel való egységet jelképezi, az új élet és az új vállalkozások szimbóluma is.

A szerelemről is jelez

A 11:11 a szerelemről is üzen, ha párkapcsolatban élve látod ezt, az azt jelenti, hogy jó időszakod van a pároddal, és jó ember mellett vagy.

Ha szingliként kerül állandóan eléd ez a szám, az azt jelenti, hogy nem kell siettetned a párkapcsolatot, pont ott tartasz, ahol kell. Elérted azt a pontot, ahol megtaláltad végre önmagad, így most már csak arra kell várnod, hogy az álmaid is könnyen megtaláljanak.

via