3 csillagjegy számára rendkívül pozitív mindennapok jönnek. 

Bika

A szerencse bolygója a Jupiter, és a szerelem istennője, a Vénusz most sok pozitív energiával édesíti meg a Bika napjait. Mi több, megteremtik a legjobb feltételeket ahhoz, hogy valóra váltsd szíved vágyait. Támogatást kapsz a Marstól, amely megerősít a mindennapjaid rendszerében, és az ítélőképességedben, így most nagyon tisztán látsz. Most végre tisztán látod, hogy mi az, ami fontos számodra, és ki vagy mi az, ami a jövőben már nem fér bele az életedbe. Ami a szingliket illeti: olyan személy léphet be az életedbe, aki elnyeri a szívedet. Járj nyitott szemmel!

Skorpió

A Skorpiók teljes erőbedobással és jókedvűen kezdik a hetet. A Jupiter gondoskodik a megfelelő mennyiségű szerencséről, hogy mindenben sikerrel járj, amit teszel. Nyitott vagy az új dolgokra, hagyod magad inspirálni és magával ragadni. Kézügyességed és inspiráló ötleteid figyelemre méltóak. Ha pedig mégis valami baj lenne, a Vénusz pillanatok alatt megoldja majd, ne aggódj!

Vízöntő

Míg mások inkább otthon, a kanapén helyezik kényelembe magukat, a Vízöntők most virágoznak ki igazán. Tele vagytok pörgéssel, erősnek érzitek magatokat, és imádtok aktívak lenni. Legszívesebben a barátnőiddel vagy a pároddal töltöd az időd, de most a lényeg, hogy ne egyedül. A Nap és a Merkúr segít abban, hogy érvényesítsd a saját akaratodat és elképzeléseidet, így egy-egy a szívügyednek számító témával is foglalkozhatsz. 

via