3 csillagjegynek ezen a héten lehetősége lesz újrakezdeni. Talán neked is?

Kos

A Kosok a Nap, a Mars, a Merkúr és a Vénusz kedvező kölcsönhatásának köszönhetően erőtől, energiától és önbizalomtól duzzadó időszakot élnek át. Bájuk varázslatosan vonzza az embereket mind szakmai, mind magánéleti téren, inspiráltnak és magabiztosnak érzik magukat. Ez a lendület mámorító, könnyen bele lehet szokni a jóba, de a Kosoknak is néha időt kell hagyniuk a feltöltődésre és a pihenésre. 

Ikrek

Ezen a héten az Ikrek felhagynak a kifogásokkal és a hisztivel, csak a feladataikra koncentrálnak, mivel a csillagok most tényleg mindennek kedveznek, amibe csak belefognak. A Vénusz a szerelmet, a Merkúr a pénzügyi figyelmet, a Nap pedig a tehetségüket engedi kibontakozni, csúcsra jutni. Különösen vasárnap, amikor az Újhold a jegyükbe lép, akkor kínál tökéletes lehetőséget az élet az újrakezdésre, régen voltak már ennyire szerencsések. 

Oroszlán

Bár a Jupiter megpróbálja lelassítani az Oroszlánokat, őket nem lehet megállítani. A Nap szextilben áll, tele vannak önbizalommal, és lehetetlen egykönnyen kizökkenteni őket a helyes útról. A vasárnap számukra is tökéletes lehetőséget kínál az újrakezdésre. Különösen, ha új ötletekről vagy projektekről van szó. Itt az ideje, hogy belevágjanak a dolgokba. 

via