Június 5-én belépett a Vénusz az Oroszlánba, és az elkövetkezendő időszakban ott is marad. Ennek köszönhetően különösen nagy szerencséjük lesz a zodiákus tagjainak a szerelemben. Romantikus nyár vár a csillagjegyekre, vannak, akiknek már a héten elkezdődik. Mutatjuk! 

Ikrek

Az utóbbi időben nagyon elfáradtál, sok gondod volt, és a munka is stresszelt. Éppen ezért itt az ideje, hogy egy kicsi lazíts, és elvidd magad randizni, vagy megigyatok valamit a barátnőiddel. Lehet, hogy először nem sok kedved lesz kimozdulni, de megéri, mert rád találhat a szerelem. Egy olyan pasival ismerkedhetsz meg, aki szinte azonnal lenyűgöz, és rögtön nagy lesz köztetek az összhang, így nagyon gyorsan komolyra fordulhatnak köztetek a dolgok. Élvezni fogjátok egymás társaságát, így nem is bánod!

Rák 

Már egy ideje ismered azt a pasit, akire egyre gyakrabban gondolsz az utóbbi időben. Hidd el, ezzel ő is így van. Most pedig nagyon úgy fest a csillagok is melléd álltak, mivel hamar romantikussá fordulhat a kapcsolatotok. Már korábban is nagy volt köztetek az összhang, ezért kicsit sem fogod magad kínosan érezni az első randin, és alig várod majd a folytatást! 

Halak 

Az utóbbi időben nem volt szerencséd a szerelemben, a randizást pedig több dolog is megnehezítette. De ennek hivatalosan is vége, mivel távoznak az életedből a negatív energiák, ezt pedig te is megérzed. Végre magabiztossá válsz, amit másoknak is feltűnik. Ez a szerelmi életeden is meglátszik, mivel végre randira hív az ismerősöd, aki régóta tetszik neked!