Ennek a 3 csillagjegynek olyan lehetőségeket hozhat ez a hétvége, amilyeneket eddig soha máskor. 

Szűz

Most tele vagy energiával, és a szokásosnál is határozottabb vagy! Itt az ideje, hogy végre elérd a céljaidat, és azt tedd, amit csak szeretnél. A régóta dédelgetett álmaid most valósággá válhatnak. Nem csoda, hogy ez a pozitív vibe, ami utólér most, azt érezteti veled, hogy megállíthatatlan vagy. Így tovább, ne add fel, amíg meg nem kapod, amit akarsz. 

Rák

A Rákok végre a dobozon kívül is gondolkodnak, és új lehetőségek nyomába erednek. Talán a nagy esély végig ott volt a szemed előtt, de a szürke hétköznapok alatt nem tudtad észrevenni. Végre látod majd az utat, a módot arra, hogy hogyan tovább, és merre indulj az életben. Ne térj le erről az ösvényről, végre sínen vagy!

Nyilas

Tisztábban látod az érzéseid, a vágyaid mint eddig valaha. Végre megérted önmagadat, és a tested és a lelked, valamint az elméd teljes együttműködésben, harmóniában lesznak majd. Hagyd egy kicsit a muszájokat, engedd el a feladatokat. Itt az ideje, hogy az álmaid és a vágyaid is előtérbe kerüljenek. Most végre minden összejöhet, amiről eddig csak álmodni mertél. 

via