3 csillagjegy számára intenzív, és kifejezetten nehéz lesz ez a hétvége. Lássuk, te köztük vagy-e.

Skorpió

Végre energikus vagy, és úgy érzed, hogy bármire képes vagy. Azonban az emberek nem tudnak veled lépést tartani, és ezt sokan úgy próbálják megoldani, hogy téged akarnak lehúzni. Most azokra kell összpontosítanod, akkor tényleg mindig melletted állnak, és akik tényleg bármit megtesznek azért, hogy neked jó legyen, akikkel nem egyoldalú a kapcsolatot. Könnyen csapdába csalhatnak, kihasználhatnak, járj nyitott szemmel. 

Bak

Most nagyon össze kell szedned magadat. Ideje tisztázni magadban, merre tovább, mi a irány, mik a célok és a tervek. Ugyanis ha nem így teszel, azért nagy árat fizethetsz, az álmaid egy pillanat alatt lehetetlennek tűnnek majd újra. Legyen szó karrierről, hobbiról vagy magánéletről, most csak növekedj csendben, titokban, a külvilágtól kicsit elzárva. 

Szűz

Rég volt már ennyire melós hétvégéd. Most különösen intenzív időszakot élsz meg, ami az érzelmeidet illeti. Sajnos a Neptun szembenállása miatt, kicsit torzan látod az eseményeket, nem úgy, ahogyan azok valójában vannak. Éppen ezért ne hozz meg hirtelen, fontos döntéseket. Most kicsit hanyagold a döntő pozíciót. Érleld magadban a kapott infókat, és járd körbe százszor is a részleteket. Sokan visszaélhetnek azzal, ha most egy rossz döntést hozol.