3 csillagjegynek ez lesz élete hétvégéje, régi vágyaik teljesülhetnek. 

Vízöntő

Tele vagy lendülettel a hétvégén, ez pedig hatással van a környezetedre is. Kíváncsi vagy, mersz új patasztalatokat szerezni, nincs félelemérzeted, ezért most olyan dologba ugorhatsz bele, ami nagyon gyorsan előre lendítheti az életedet. Ha módod van rá, állj ki a számodra kedves ismerőseid mellett, mert ez a jótett sokszorosan jön majd vissza hozzád. Az estéid mozgalmasak lesznek, nem csoda, mágnesként vonzod a társaságot, és a társaságba a vidámságot. 

Skorpió

Ezen a hétvégén különösen jól kommunikálsz, ami meg is hozza az eredményét: elérhetsz mindent, amit régóta szeretnél. Végre nem kell kompromisszumokat sem kötnöd, hogy teljesüljenek az álmaid, mindenki igazán elégedett lehet: te is és a környezeted is. Nyugodtan ereszd ki a gőzt, bulizz kicsit, és veregesd meg a vállad. Most minden teljesül végre, amire eddig csak vágytál. 

Bak

Most semmi más dolgod nincs, csak hagyni, hogy a dolgok maguktól alakuljanak. Ha nem nyúlsz bele mindenbe kényszeresen, és nem erőltetsz dolgokat, azok maguktól elérnek, vagy visszatalálnak hozzád. Néha talán pont akkor, amikor a legkevésbé számítasz rá. Éppen ezért nyugodj meg, és csak élvezd, hogy minden mennyire egyszerű, ha nem görcsölsz rá!

via