Jó híreket mindenki szeret kapni, de most van 3 csillagjegy, akik különösen szerencsések lehetnek az elkövetkezendő pár napban. 

Bika

A Bika számára az év utolsó pár napja minden bizonnyal feledhetetlen lesz, ráadásul a csillagjegy szülöttei tele vannak energiával, már most rengeteg tervük van az új évre vonatkozóan. Egyáltalán nem kizárt, hogy lesznek, akik még ebben az évben frenetikus híreket kapnak, ez lehet egy előléptetés, de az is megeshet, hogy magánéleti szempontból történnek pozitív változások a jegy szülötteinek életében. Akárhogy is, az tuti, hogya Bikák lelkesedését most nem szegheti semmi. 

Szűz 

A Szűznek az ünnepi szezon nem feltétlenül volt annyira idilli, mint amennyire tervezte, azonban a karácsony utáni napokban végre van ideje a pihenére. Egészen szilveszterig nincs különösebben sürgős dolga, így most átértékelheti az egész évet. Miközben számvetést tart, előfordulhat, hogy egy külföldi állásajánlat találja meg, de az is elképzelhető, hogy a jelenlegi helyén kerül magasabb pozícióba. 

Bak 

A Bak talán az egyik legkitartóbb jegy, ez a kitartás pedig elnyeri méltó jutalmát. A jegy szülöttei számára az év utolsó pár napja tele lesz meglepetésekkel, simán előfordulhat, hogy összefutnak a Nagy Ő-vel, az új évet pedig már együtt köszönthetik majd. Karrier szempontból is jó híreket kaphatnak, szorgalmukat ugyanis a vezetőség is díjazza, ezért lehet, hogy már most jelzik neki, jövőre nagyobb fizuért szeretnék alkalmazni.