A növekvő Hold az Ikrek jegyébe lép, ez pedig azt jelenti, hogy néhány csillagjegy szerelmi élete felpezsdül.

A nyugalmas és harmonikus mindennapok kedveznek a romantikának, ami jót is tesz majd a régi kapcsolatoknak – az újak pedig most alakulnak ki a legnagyobb eséllyel.

Nézd meg, hogy te is ott vagy-e a szerencsések között!

3 csillagjegy, aki úszik a boldogságban

Bika

Mindig azt gondoltad, hogy a szerelem csak akkor lehet szép, ha folyamatosan izgalmakat tartogat. Mostanra azonban rájöttél, hogy akkor a legkülönlegesebb, ha már a mindennapok is harmonikusan telnek, és nem kell nagy kilengésekre számítanod, mert folyamatosan biztonságban érezheted magad. A társadtól a héten még több figyelmet kapsz, ez pedig a kapcsolatotokat is egy új szintre emeli.

Mérleg

A szerelmes regényekből ismert érzést akartad átélni, ami sikerült is, de nem fenntartható folyamatosan. A harmóniára törekvő személyiséged azonban megbékél ezzel, és egy komoly beszélgetés után rádöbbensz, hogy már nincs szükséged az apró flörtölésekre ahhoz, hogy jól érezd magad, mert a partneredtől mindent megkapsz, amire szükséged van.

horoszkop-cosmopolitan.hu
Forrás: Shutterstock

Rák

Azt hitted, egy kapcsolat magától is működik, pedig ezért aktívan kell tennie mindkét félnek. Az alkalmi kapcsolatok kialakulásának kedvez ez az időszak, de azt tudnod kell, hogy a szenvedélyt nem csak így lehet megélni. Ha egy régi kapcsolatban élsz, ezekben a napokban újra átélheted a kezdeti napok lángolását, ami arra késztet, hogy átgondold, mit is vársz a társadtól hosszú távon.