A csillagok állása most kedvez a romantikának, a zodiákus tagjai pedig különösen szerencsésnek érezhetik magukat a szerelemben. Ám van három csillagjegy, akinek már a héten fordulóponthoz érkezik a szerelmi élete

Kos

Hosszú idő után elősör érzed azt, hogy a személy, akivel jelenleg randizol, mennyire elkötelezett irántad. Ez az érzés benned is elindít valamit, mivel egyre jobban megnyílsz, ami elmélyíti a kapcsolatotokat. A szinglik szintén megerősítést kaphatnak, hiszen rádöbbennek, hogy a pasi, aki már egy ideje próbálkozik náluk valóban komolyan gondolja, ezzel pedig új szintre emelhetik a kapcsolatot. Kiépül köztetek a bizalom, ami jó alapot biztosít. 

Bika

Hallgass a megérzéseidre, mert igazat súgnak, valóban valami nagy dolog történik a kapcsolatodban. Aggodalomra semmi ok, mivel pozitív változás történik, még az is lehet, hogy a pasid megkéri a kezedet. Az utóbbi időben lehet, hogy azt érezted, vannak még közötetek falak, de ezek a következő héten végképp leomlanak. 

Vízöntő

A héten találkozol valakivel, aki segít abban, hogy elengedd az egyik múltbéli kapcsolatod okozta sérelmeket. Ez a találkozás sok mindent megváltoztat, miután átgondolod, teljesen másként fogsz tekinteni a kapcsolatodra. Apránként rádöbbensz, hogy a megfelelő ember mellett vagy, ez pedig nagyon boldoggá tesz.