Talán eddig sem volt unalmas a nyarad, de ezek után végképp azt érezheted: nincs megállás. Ha pedig vágytál arra, hogy végre valami vagy valaki felkavarja az állóvizet az életedben, akkor örülhetsz. Annyi biztos, hogy ez a 3 csillagjegy elköszönhet a békés vagy éppen uncsi napoktól, mert hatalmas változások mennek végbe az életükben.

Ikrek

A hétvégén a barátnőiddel vagy a pasiddal lógva hirtelen valami szöget üt a fejedbe, de még az is lehet, hogy egy vadidegennel történő beszélgetés során megvilágosodsz. Ez egy olyan felismerés lesz, ami mindent megváltoztat. Váratlanul rádöbbenhetsz arra, mit rontottál el eddig az életedben, vagy mire vágysz egyáltalán. Annyira fellelkesülsz a dologtól, hogy azonnal meg akarod majd változtatni életed azon területeit, amikkel elégedetlen vagy. Azért mielőtt sietve felmondanál, és megvennéd a repjegyedet Balira, állj meg egy pillanatra, és gondold át a tervedet!

Rák

Nem akármi történik veled a hétvégén, kedves Rák: olyan szinten felerősödhetnek a megérzéseid, hogy talán előre megérzel bizonyos dolgokat, vagy szabályosan olvasni kezdesz az emberekben. Ha eddig még nem tetted, most biztosan elmélyülsz a spiritualitásban, és belépsz olyan csoportokba, közösségekbe, ahol többet tudhatsz meg és fejlődhetsz. Úgy érzed, az életed átalakulóban van, sőt: egy új világ nyílik meg előtted. Mi több, ha szingli vagy, megismerkedhetsz egy olyan sráccal, aki nemcsak bölcs, hanem szexi is!

Bak

A párban élő Bakok élete teljesen megváltozhat a hétvégén, aminek két oka lehet: egy lánykérés vagy gyermekáldás. Elég nagy az esély az egyikre, még akkor is, ha nem tervezték. Mindkét esetben kissé sokkos állapotba kerülhetnek a jegy szülöttei, mert úgy érezhetik, ezzel minden megváltozik. Valószínűleg a lelkük mélyén örülnek, csak kicsit tartanak attól, hogy alakul ezután a jövőjük. Az egyedülállók legyenek óvatosak, mert akkora csalódás érheti őket, ami hosszú időre elveheti a kedvüket a pasizástól.