Ennek a 3 csillagjegynek a szeptember igazi örömünnep lesz!

Rák

A nyár vége számodra sorsfordító. A munkába való visszatérésben most bizonyítani tudsz: a szakértelmed, a jó ötleteid soha nem szóltak még ekkorát. A jó ajánlatok sem kerülnek el, az anyagiakra most aztán nem lesz gondod. A szerelemben több kérdés is feljön, amire meg kell találnod a választ. Légy magabiztos, de ne szégyelld az érzékeny oldaladat sem. Most jöhet a buli is, szórakozz kicsit, találkozz a barátaiddal, tedd, ami boldoggá tesz. Ezek az apró élvezetek is fontos emlékekként maradhatnak meg. Ha van rá lehetőséged, utazz is, mert olyan energiákra tehetsz szert, mint még soha. 

Szűz

A munkában az elképzeléseid szerint fejlődsz, és egy kis plusz löketet is adsz a karrierednek. Nagy szerencséd lesz most a pénzügyekben, csak hallgass a megérzéseidre. A kommunikációd most remek, mindent elérhetsz a jó szavakkal. A magánéletedben is izgalmas, új kapcsolatokat kötsz, izgalmas randik várnak rád, ahol akár a Nagy Ő is felbukkanhat. De a párok is újra közelebb kerülnek egymáshoz, és élvezik az együttlétüket. Erősnek érzed magad, és végre van elég erőd, hogy háborút üzenj a rossz szokásaidnak. Megérint a változás szele, és nem vagy rest tenni a jóért.

Vízöntő

Figyelem: A Mars igazi energialöketet ad szeptemberben, ami az energiaszintedben, a napi hangulatodban és a munkádban egyaránt érezhető. Nagyon motivált vagy, szereted a kihívásokat, most pedig úgy érzed, minden nehézséggel ideje szembenézni, és megküzdeni a céljaidért. Egyetlen szeptemberben adódó feladat sem túl megerőltető a számodra, éppen ellenkezőleg: most mindenben megtalálod az örömteli részt. A szerelmi életedben van egy kis káosz, és lehet egy-két drámai veszekedés is becsúszik, de könnyedén túllendülsz rajtuk. Mellette többször lehetőséged adódik kicsit visszahúzódni, amivel előszeretettel élsz majd. 

via