Halloweenkor más energiák vannak jelen sokak szerint, ám ez a 3 csillagjegy ma este tényleg megtapasztalja ezt.

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő számára Halloween a nagy felismerések ideje lesz. Itt az alkalom, hogy szembenézz a belső konfliktusaiddal, és megérezd, hogy pontosan mire vágysz. Hidd el, most nem tévedsz abban, hogy ki az aki a javadat akarja, és ki az aki csak érdekből van melletted. A kérdés már csak az, hogy meg akarod e hozni ezeket a nehéz döntéseket, vagy inkább tovább élsz a hazugságban?

Hal

A Halaknak a megérzéseik erősödnek meg rendkívüli mértékben Halloweenkor. Most sokkal jobban érzed és érted a körülötted lévő embereket, egyszerűen nem tudsz hibázni, az intuícióid sosem csapnak be. Éppen ezért nagyon békésnek és nyugodtnak érzed magadat, mert úgy érzed, hogy minden információnak tudatában vagy. Azonban ez ne vigye el a fókuszt, ne csak másokra, hanem magadra is figyelj.

Ikrek

Nagyon komoly energiákat tapasztalsz majd Halloween este, és kicsit tisztábban látod majd, hogy a tudatalattid hogyan mozgatja a tetteidet. Ezek a felismerések ugyan megrémítenek majd, és néha mást tükröznek, mint amire számítasz, de ezt inkább arra használd, hogy tanulsz belőle, nem pedig elmenekülsz, és elásod őket. Meg kell tapasztalnod az önbírálatot is, ma este pedig több olyan dologra is fény derülhet, amelyeket nem a legjobban tettél. Ezt nem kell szégyellned, csak tanulj belőle.