A február rengeteg izgalmat tartogat még! Mutatjuk azt a három csillagjegyet, akinek némi szerencsével fenekestül felfordul az élete, persze pozitív értelemben.

Rák

Készülj, mert neked nem csak egy, hanem az életed összes területén változás állhat be! A karriered hirtelen beindul, és annyi új projekt hullik az öledbe, amiről eddig álmodni sem mertél, ráadásul mind jövedelmező lesz. Plusz a párkapcsolatod is a lehető legjobban alakul, és a Valentin-nap még közelebb hoz majd egymáshoz titeket.

Mérleg

Teljesen reménytlennek találtad az utóbbi időben a munkahelyeden a helyzetet. Olyan állapotok uralkodtak mostanában, amit kezdtél rosszul viselni. Már épp új meló után akartál nézni, igaz? Felejtsd el! Egyik pillanatról a másikra 180 fokos fordulatot vesznek a dolgok. Talán kirúgják azt a kollégád, aki rontotta a hangulatot, vagy rendeződnek az anyagi gondok, esetleg előléptetnek: a lényeg, hogy végre minden gond kisimul.

Halak

Bár nem pont Valentin-napon, de hamarosan rádtalál végre az Igazi! Most még nehéz lehet elképzelned, mert annyira senki sincs a láthatáron, de pont ez az izgalmas benne... A legváratlanabb pillanatban, a legváratlanabb helyen akadhattok egymásba. Elsőre nem is biztos, hogy az eseted, de hamar kiderül majd, hogy mindennél jobban passzoltok egymáshoz.