Lássuk be, ajándékot kapni szuper érzés. Ami pedig a legjobb, hogy a csillagjegyed még azt is képes felfedni, milyen meglepetésnek örülsz a legjobban. 

Kos 

A Kos nagyon tud értékelni egy extrább ruhadarabot vagy egy merész kiegészítőt. Mivel elég szenvedélyes jegy, célszerű neki valami feltűnöbb darabot választani, amivel ki tudja fejezni, mennyire különleges. A Kos imádja a kalapokat, hajcsattokat és fülbevalókat, szóval egy ilyen ajándékkal fixen nem lősz nála mellé. 

Bika 

A  Bika imádja a kézzel készített ajándékokat. Persze, ha nem túl jó a kézügyességed, akkor nem kell feltétlenül neked elkészíteni (bár nagyon tudja értékelni az igyekvést), az is remek megoldás lehet, ha keresel valakit, aki kézzel készíti a termékeit. 

Ikrek 

Az Ikrek imádja a személyes ajándékokat. Ha vagytok olyan viszonyban, akkor nagyon szuper ötlet lehet egy ha egy bekeretezett, közös fotóval leped meg, de például egy barátság karkötőnek is nagyon fog örülni. 

Rák 

A Rák általában mindig mindenkiről gondoskodik, de saját magát nem igazán helyezi előtérbe. Éppen ezért esetében célszerű lehet olyan ajándékot választani, amivel végre egy kicsit önmagára tud fókuszálni. Egy masszázskuponnal például nem lőhetsz mellé, de akár egy közös wellness-re is elmehettek, nagyon boldog lesz. 

Oroszlán 

Az Oroszlán mindent szeret, ami feltűnő. Vegyél jegyet a kedvenc musicaljére, vidd el egy koncetre vagy éppen egy stand-up estre, ezektől mind-mind le lesz nyűgözve. 

Szűz 

A Szűz jegyet a Merkúr, a kommunikáció és a tanulás bolygója uralja, szóval minden olyan lehetősége értékelni fog, ami tágítja a látókörüket. Ajándékozhatsz neki egy szuper workshopot vagy valamilyen tanfolyamot, de azért előtte tudakold meg, milyen témák érdeklik.

Mérleg 

A Mérleg alapvetően elég intellektuális személyiség, éppen ezért számára remek ajándék lehet egy jó könyv. Imádja a lebilincselő olvasmányokat, de a romantikus regények vagy éppen önfejlesztő könyvek sem állnak tőle távol. 

Skorpió 

A dolgok jönnek és mennek, de az emlékek örökkévalóak. A Skorpiót a legjobban egy felejthetetlen, személyes élménnyel tudod lenyűgözni: akár egy romantikus randi vagy egy utazás, a lényeg, hogy örökre az emlékezetébe tudja zárni.

Nyilas 

Bár a Nyilas alapvetően elég kalandvágyó szellem, ajándékok terén mégis a praktikumot helyezi előtérbe. Hihetetlen, de akár egy ajándékutalványnak a kedvenc boltjába is nagyon tud örülni, szóval bátran gondolkozz nála valami ilyesmiben. 

Bak 

A Bak általában nagyon rendszerezetten éli az életét, az időpontok például nála szentek. Bár nagy eséllyel mindent is képes fejben tartani, mégis egy csodás falinaptárért vagy egy tervezőért hálás lesz neked, hidd el. 

Vízöntő  

A Vízöntő szeret álmodozni, vonzzák a sprituális dolgok, szóval nála egy ilyen típusú ajándékkal nem tudsz mellélőni. Önfejlesztéssel kapcsolatos könyvek, egy üveg bor vagy éppen valamilyen illóolaj kiváló ajándék lehet a számára. 

Halak 

A Halak intuitív személyiségéről ismert, aki vonzódik a vizuális dolgokhoz. Éppen ezért az ajándékválasztás során célszerű lehet figyelembe venni, hogy ő egy nagyon kreatív jegy. Egy műalkotás, ami az otthona dísze lehet jó ajándék lehet, de akár egy bojtos szőnyeg vagy dekoratív fotó is leveheti a lábáról. 

(via)