2024 alaposan felforgatja az életét a horoszkóp szerint 3 csillagjegynek, de semmi ok a parára, mert minden sokkal jobb lesz! Mutatjuk a szerencséseket:

Bika

A Jupiternek, a szerencse bolygónak köszönhetően egy rendkívül örömteli élet vár rád,  tele új kezdetekkel. Ez a legkedvezőbb éved az utóbbiakhoz képest, mert minden összejön. Ha nincs pasid, rátalálsz az igazira, amennyiben már meglelted Mr. Biget, jöhet a házasság, a gyerek, és a sok más személyes mérföldkő. Ráadásul megérkezik egy olyan pénzösszeg is, ami lehetőséget teremthet az álmod megvalósítására.

Skorpió

Készülj, Skorpió, mert ez az év izgalmas lesz! A szerencse és a csodák bolygója, a Jupiter támogat téged abban, hogy megvalósuljanak a karrierrel kapcsolatos vágyaid, és végre szintet lépjetek a pasiddal. Jöhet az eljegyzés vagy a házasság? Szingliként pedig minden esély megvan arra, hogy találkozz a lelki társaddal. A szerelemben és a szexben olyan élményekben lehet részed, amikben még sosem, és egészen megváltoztathatnak téged.

Bak

Varázslatos év előtt állsz, Bak! Szingliként megtalálhatod életed nagy szerelmét, míg párban élőként úgy dönthettek a szerelmeddel, hogy összeházasodtok vagy családot alapítotok. Tavasszal biztos számíthatsz egy fordulópontra, ami karrierváltással, de főleg lakhelyváltoztatással járhat. Még az is lehet, hogy külföldre költözöl, és ott kezdesz új életet, ahol mindent megkapsz, amire most vágysz.