A Vénusz a Mérlegben és a Nap a Nyilasban, gondoskodnak arról, hogy élménydús, ugyanakkor romantikus, illetve meghitt pillanatokban legyen része a zodiákus tagjainak. A horoszkóp szerint erre a 3 csillagjegyre élete legboldogabb hétvégéje vár:

Halak

A kozmikus energiák arra bátorítanak, Halak, hogy higgy magadban. Éppen ezért, ha azon gondolkodtál, hogy megtegyél valamit, esetleg valóra váltsd az álmodat, akkor tedd meg a szükséges lépéseket, mert elérheted azt, amit szeretnél. De most a barátaid is óriási meglepetést okozhatnak, és valami olyat tehetnek érted, amire még nem volt precedens, viszont téged határtalanul boldoggá tesz.

Nyilas

Mérföldkőhöz érkezel az életutadon, és ez az eddigi kemény munkádnak köszönhető. Több támogatód és barátod van, mint gondolnád, akik segítenek megvalósítani az álmodat, vagy valamilyen módon képesek megadni, amire vágysz. De most az egészségeddel kapcsolatban is olyan jó hírt kaphatsz, ami teljesen felvillanyoz. Amint áthaladsz a napokban a célszalagon, elégedettebb és boldogabb leszel, mint valaha!

Bak

Mindig is szeretted a decembert, és akár a születésnapod, akár a karácsony miatt, most pedig hozzájöhet pluszba egy olyan élmény is, amiről talán álmodni sem mertél, de rettentően boldoggá tesz. Ilyen lehet egy lánykérés vagy egy szerelmi vallomás a Nagy Ő-től. Készen álltok megtervezni a jövőtöket, és várhatóan olyan dolgokban lesz részed, amiknek már a gondolatától is fülig ér a szád.