A hétvégi horoszkóp szerint december első hétvégéje vagy nagyon romantikus, vagy brutál feszült lesz a párban élők számára. A szinglik szerelmi élete viszont sínen van. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Már gőzerővel keresed vagy intézed a tökéletes ajándékot a szerelmednek. Meg is jön a kedved a karácsonyhoz, így a hétvégét már ünnepi hangulatban tölthetitek. Irány az adventi vásár, aztán este jöhet a romantikus bekuckózás. A szingli Kosok bár nem tervezik, de összemelegedhetnek egy régi ismerősükkel.

Bika

A hétvége felhívja a figyelmet a személyes szükségleteidre a szerelemben. Honnan tudhatná Mr. Big, hogy mire vágysz, ha nem osztod meg vele? Nem mindig könnyű kimondani, amit érzel, de ha elkezded, bele fogsz jönni. A szingliknek azt tanácsolják a csillagok, hogy ne várjanak a másik fél kezdeményezésére.

Ikrek

Nem ártana még most, az ünnepek előtt tisztázni a szerelmeddel, hogy mennyit terveztek költeni, pláne, ha közös kasszán vagytok. Ha pedig külön, akkor azt fixáljatok le, mennyiért vehettek egymásnak ajándékot, így senki sem kerül kínos szituba karácsonykor.

Rák

Adj pozitív visszajelzést, ha tetszik a srác, vagy amit a pasid csinál, különben mindkét esetben fennállhat az eltávolodás veszélye. A hétvégén a szerelmeddel sikerülhet tisztázni egy korábbi problémátokat is, ami közelebb vihet titeket egymáshoz.

Oroszlán

A hétvégén a csillagok arra hívják fel a figyelmedet, hogy te magad szabotálod a szerelmi életedet és boldogságodat. Ha ez tényleg így van, kérdezd meg magadtól, miért teszed ezt? Mi az, amitől félsz? Ez szingliként és párban élőként is fontos felismerést hozhat.

Szűz

Vigyázz Szűz, mert az egyik barátod érzései megváltoztak irántad, és könnyen félreértheti a kedvességedet. Szingliként talán vonzó lehetőség lehet egy kaland vele, de ha nem vigyáztok, arra rámehet a barátságotok. A párban élő között feszültség adódhat a közelgő ünnepek miatt.

Mérleg

Legnagyobb meglepetésedre az ismeretségi körödnek köszönhetően ismerkedhetsz meg egy nagyon cuki sráccal, aki simán elrabolja a szívedet. A párban élők romantikus kiruccanást tehetnek egy adventi vásárba vagy a hegyekbe, hogy ráhangolódjanak az ünnepekre.

Skorpió

Talán néha hazudsz a szerelmednek azért, hogy megőrizd a kapcsolat békéjét. A hétvégén elgondolkodsz azon, biztos jó ötlet-e. Persze okkal titkolsz el bizonyos dolgokat, de fennáll az esélye annak, hogy valamiképp megtudja az igazságot, és az sokkal rosszabb lesz, mintha te mondanád meg neki.

Nyilas

Ha attól félsz, hogy a szerelem nem tart sokáig, akkor nehéz lehet nem foglalkozni azzal, amit a másik fél tesz. Vigyázz, mert a féltékenységeddel és aggodalmaddal őt, és magadat is kikészítheted. A szinglik pedig kifoghatnak egy nárcisztikus pasit, akivel randizni mennek, vagy spontán ismerkednek meg.

Bak

Igazán forró és szenvedélyes hétvége rád, Bak. Mr. Big  érezhetően rajong érted, valósággal istenít, és ez nagyon örömmel és magabiztossággal tölt el. Ha eddig nem tette, most szinte biztosan megnyílik, és őszintén kimondja az érzéseit. A szinglik is számíthatnak szerelmi vallomásra.

Vízöntő

Beigazolódhat a gyanúd, Vízöntő, és van valaki, aki ráhajtott a pasidra. Igyekezz higgadtan kezelni, szóval, ne hagyd, hogy a másik elérje célját és vitát robbantson ki köztetek. Az egyedülállók megismerkedhetnek valakivel a neten. Eleinte nem veszik komolyan a flörtölést, de a játékból komolyra fordulhatnak a dolgok.

Halak

Lehet, nem így látod, de a szerelmednek igénye lenne arra, hogy kimutasd az iránta való érzéseidet. Mi lenne, ha beiktatnátok egy romantikus programot a hétvégére? Neked sem ártana egy kis pihenés, és a kapcsolatotokra is ráférne a frissítés. A szinglik segítséget kaphatnak az ismerkedéshez a barátnőiktől.